Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΓΙΑ... ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! *BINTEO*

O Αριέλ Ιμπαγάσα μετά την νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε στο πρακτορείο «Sport», πως η ομάδα γέμισε αυτοπεποίθηση για την συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο «Κάνιο»:

Για το ντέρμπι:


«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα ντέρμπι! Πάντα θέλεις να νικήσεις σε τέτοιους αγώνες. Ετσι όπως εξελίχθηκε, πήραμε τη νίκη στο τελευταίο... λεπτό. Δεν μπορώ παρά να νιώθω ικανοποιημένος για τους τρεις βαθμούς και για τη χαρά που δώσαμε στον κόσμο μας»

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 6ο λεπτό: 

«Ποτέ δεν είναι ωραίο να βλέπεις τον αντίπαλο ν' ανοίγει το σκορ. Συνέβη πολύ νωρίς στον αγώνα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως η ομάδα αντέδρασε και έδειξε υπομονή. Πετύχαμε την ισοφάριση έστω και με αυτογκόλ του ΠΑΟΚ στο α΄ μέρος, ενώ μετά το ημίχρονο εμφανιστήκαμε βελτιωμένοι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και στο τέλος με τη βοήθεια της τύχης μπορέσαμε να αναδειχθούμε νικητές».

Για την απόσπαση 4 βαθμούς από τον δεύτερο: 

«Πάντα είναι σημαντικό να νικάς, πόσο μάλλον στα ντέρμπι. Απομακρυνθήκαμε ακόμη περισσότερο από τους ανταγωνιστές μας. Η ομάδα πάει καλά, οι παίκτες γέμισαν αυτοπεποίθηση και συνεχίζουμε».

Για τον κόσμο που πήγε στο γήπεδο:

«Είμαστε ικανοποιημένοι με τον φίλαθλο κόσμο μας. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξή τους».

Δείτε το βίντεο : 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :