Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Η δράση το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου.

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά η ομάδα Παίδων (Κ-14, Κ-15) του Ολυμπιακού. Οι ποδοσφαιριστές του Τάσου Πάντου στο πλαίσιο της 1ης ημέρας του 4ου ομίλου επικράτησαν με 0-6 (Τσιουρής (3), Γιγίνης (1), Σπυριδάκης (1), Δούμας Ν. (1)) της Αμφιάλης στο γήπεδο Κερατσινίου "Σιταποθήκες". Το Σαββατοκύριακο (8-9/10) ο Ολυμπιακός παίζει εντός έδρας με την ομάδα του Πυθαγόρα.

Σε φιλικά παιχνίδια που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο (1-2/10) η Κ-13 επικράτησε με 6-1 της ομάδας του Αετού Κορυδαλλού στο Ρέντη. Για την ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη σκόραραν οι: Ποιμενίδης (3), Κατσαούνος (1), Αλέξης (1), Φλώκος (1).

Η Κ-12 του Φώτη Παπαπαναγή έμεινε στο 1-1 (Διαμαντόπουλος ο σκόρερ του Ολυμπιακού) με την Λυκόβρυση η οποία έπαιξε με μεγαλύτερα παιδια ενώ η Κ-11 του Σωκράτη Κοψαχείλη κέρδισε σε φιλικό αγώνα που έγινε στη Σχολή Καραϊσκάκη με 10-2 τον Αετό Κορυδαλλού. Τα γκολ του Ολυμπιακού σημείωσαν οι: Κωστούρος (3), Χατζόγλου (2), Δανδουλάκης (1), Μυστακίδης (1), Μπάμπουλης (1), Χαρίτος (1), Μανιός (1).

Η Κ-10 έπαιξε φιλικό στη Σχολή Καραϊσκάκη με τον Αετό Κορυδαλλού και κέρδισε με 8-1. Τα γκολ για την ομάδα του Ιάκωβου Χατζηράπτη πέτυχαν οι: Καρακώστας (3), Φίλης (1), Πρίφτι (1), Λάμπρης (1), Σπυρόπουλος (1), Κτενάς (1). Τέλος η Κ-9 του Κώστα Σοφιανού έδωσε ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι με την Κεντρική Σχολή Ρέντη.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :