Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΛΤΣΙΔΟΥ : ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ


Στον πρώτο επίσημο αγώνα του ο Ολυμπιακός έδειξε την τεράστια ποιότητά του, επικράτησε με το εντυπωσιακό 117-48 του Φάρου Κερατσινίου, στο κλειστό γυμναστήριο «Π. Νικολαΐδης» και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η διεθνής αθλήτρια του Ολυμπιακού Στέλλα Καλτσίδου, δήλωσε στο osfp.gr μετά τον αγώνα.

«Εμείς δεν κοιτάμε τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Για εμάς ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας και έπρεπε να εμφανιστούμε σοβαρές, συγκεντρωμένες και να βγάλουμε στο παρκέ αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Νομίζω ότι δείξαμε αρκετά καλό πρόσωπο, αν και κατά διαστήματα χαλαρώναμε, κάτι το οποίο είναι φυσικό εν μέρη. Παρόλα αυτά νομίζω ότι σήμερα δείξαμε αρκετά θετικά στοιχεία, το σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε με νίκη και συνεχίζουμε στο κύπελλο που είναι άλλωστε ο ένας από τους στόχους μας. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις κανένα παιχνίδι με χαλαρότητα»

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :