Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ... ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!


Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τις Νεανίδες της Ακαδημίας Μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκες επικράτησαν με 38-36 του ΑΟ Π.Φαλήρου πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. 

Όπως αναφέρει το «osfp.gr», η ομάδα της Μάρθας Αργυρίου και του Γιώργου Παντελάκη ξεκίνησε πολύ καλά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε από το ξεκίνημα στο σκορ, έχοντας στη σύνθεσή της 5 νεάνιδες και 4 κορασίδες. Στο πρώτο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκες» έβγαζαν πολύ ωραίες συνεργασίας και σκόραραν με ευκολία.

 Στην επανάληψη ο παράγοντας της κούρασης επηρέασε την απόδοσή τους και σε συνδυασμό με την πίεση των φιλοξενούμενων, η διαφορά μειώθηκε και ο αγώνας απέκτησε αμφίρροπο χαρακτήρα. Με σωστές επιλογές στο τέλος ο Ολυμπιακός έφτασε στην τελική επικράτηση με 38-36.

Δεκάλεπτα: 15-9, 22-15, 29-23, 38-36

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Μάρθα Αργυρίου, Γιώργος Παντελάκης): Ψαθάκη, Τζανόγλου, Γαλανού, Λυκοπούλου 1, Κρινά 7, Ντούλα 13, Χριστοπούλου 4, Χρυσανθάκη 11, Αθανασίου 2.

ΑΟΠΦ (Τσίμπας, Κακαβάνος): Μαχαβ 3(1), Ουζούνογλου 3, Σχουλη 10, Μπακάλη, Κρικομόρο, Αποσπόρη 4, Γκίλια 7, Χατζημιχαλογλου 2, Ιακώβου 7.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :