Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!


Το «ερυθρόλευκο» τμήμα της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού κατέκτησε την 3η θέση στο «Τουρνουά Χατζηθεοδώρου» που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο του Λαιμού.

Πραγματοποιώντας μια σειρά από πολύ καλές εμφανίσεις η ομάδα Παίδων της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο «Τουρνουά Χατζηθεοδώρου» που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο του Λαιμού στη Βουλιαγμένη. Οι «ερυθρόλευκοι» του Νικόλα Δεληγιάννη ήταν άκρως ανταγωνιστικοί απέναντι σε δυνατές ομάδες από το εξωτερικό. Στο πρώτο ματς γνώρισαν την ήττα από την ομάδα της Μικτής Καταλονίας, B.I.W.P.A με 14-10. Στη συνέχεια όμως είχαν μόνο νίκες επικρατώντας κατά σειρά της Hellas από τη Σουηδία με 19-4, του Ν.Ο.Β. (Red) με 15-3 και του Παλαιού Φαλήρου με 9-4 για τη φάση των ομίλων. Στα χιαστί οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν από τον Ν.Ο.Β. (Blue) με 10-6 και για τις θέσεις 3-4 κέρδισαν την B.I.W.P.A. με 9-8 κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γιάννης Σύρμας, Σαράντος Συκούρτης, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Γιώργος Κούρκορ, Δημήτρης Κίτσος, Γιώργος Παπαχρηστόπουλος, Τάσος Γιαννόπουλος, Χαρίτων Κιαπίδης, Δούκας Αγγελούδης, Άγγελος Χριστοφοράτος, Σεραφείμ Κούρκορ, Γιώργος Νικολάου, Βασίλης Νικολάου, Νώντας Παπαδόπουλος, Ανάργυρος Κορύζης, Αλέξης Κοβιτίδης, Παναγιώτης Βαζίμας, Ηλίας Γιαννόπουλος, Μιχάλης Παπαζαφειρόπουλος, Τάσος Τριανταφυλλίδης.

Προπονητής: Νικόλαος Δεληγιάννης

Έφορος Μιχάλης Κίτσος

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :