Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΝΤΟΣ : ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ


Τους Παίδες του Ατρόμητου αντιμετώπισε το Σάββατο το μεσημέρι στο Ρέντη ο Ολυμπιακός, ο οποίος πήρε τη μεγάλη νίκη με το γκολ του Σουρλή στο 80ό λεπτό.

Μετά το ματς, έκανε δηλώσεις στο gavros.gr ο Τάσος Πάντος, με τον συνεργάτη του Νίκου Τοπολιάτη να σημειώνει πως ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη.

«Νομίζω σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού σήμερα ήμασταν κυρίαρχοι. Πιέσαμε από την αρχή, χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Νομίζω ότι τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ. Και ψυχολογικά και αγωνιστικά πιστεύω ότι άξιζαν αυτό το αποτέλεσμα. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε, εμάς αυτό που μας γεμίζει χαρά, είναι πως βελτιώνονται μέσα από την καθημερινή προπόνηση», ανέφερε ο Πάντος και συνέχισε.

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα και παίκτες οι οποίοι και τεχνικά και τακτικά θα είναι έτοιμοι κάθε χρόνο ώστε να μπορέσουν να στελεχώσουν τα επόμενα τμήματα του Ολυμπιακού. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, είμαστε ένα τιμ που δουλεύουμε πάρα πολύ επιμελώς, έχουμε φυσικά και τη βοήθεια, την υλική και την τεχνική από τον Ολυμπιακό και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με αυτά τα παιδιά».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :