Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ!


Με στόχο να «ζευγαρώσει» τις νίκες στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και να προσφέρει ξανά θέαμα και ωραίο μπάσκετ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο (22/10) στις 19:00 τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Μετά την άνετη επικράτηση κόντρα στον Άρη, οι «ερυθρόλευκες» που παραμένουν αήττητες για 28 σερί ματς (σε πρωτάθλημα και κύπελλο από την περσινή σεζόν), αντιμετωπίζουν τη σημερινή αναμέτρηση και ως ένα καλό τεστ ενόψει της ευρωπαϊκής τους πρεμιέρας την ερχόμενη Πέμπτη (27/10, 18:00) κόντρα στην YDUBGD στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας για την 1η αγωνιστική του Eurocup.

Στη διάθεση της Ελένης Καπογιάννη για το παιχνίδι με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, έχει τεθεί η Λινέτα Κάιζερ η οποία συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :