Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ Ο ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ... ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΠΕΝΤΟ ΜΕ ΒΙΑΝΑ!


Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια ακολούθησε μέρος της προπόνησης της Τρίτης και στη συνέχεια κινήθηκε ατομικά, ενώ ο Μπέντο δοκίμασε και... Βιάνα για αριστερό μπακ.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ συνεχίζει να προσπαθεί προκειμένου να είναι απόλυτα... μάχιμος για τον αγώνα την Αστανά. Ακόμα όμως δεν είναι σίγουρο πως θα προλάβει να είναι διαθέσιμος.

Την Τρίτη ο Ντε Λα Μπέγια έκανε μέρος της προπόνησης του Ολυμπιακού και μετά συνέχισε με ατομικό. Ο Πάουλο Μπέντο έχει τον Ισπανό ως πρώτη επιλογή του για την θέση αυτή, αλλά εάν δεν είναι στο 100% δεν θα τον πιέσει για να παίξει.

Δεν θα ρισκάρει από την στιγμή που ακολουθεί και το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ένας παίκτης τον οποίο δοκίμασε ο Πορτογάλος τεχνικός για αριστερό μπακ για την Αστανά είναι ο Μπρούνο Βιάνα. Φαίνεται πως στην παρούσα φάση μπαίνουν σε δεύτερη... μοίρα οι επιλογές των Ρέτσου και Τσιμίκα και... προκρίνεται πιο πολύ του νεαρού Βραζιλιάνου εφόσον δεν τα καταφέρει βέβαια ο Ντε Λα Μπέγια.

Όλα όμως θα κριθούν στην προπόνηση της Τετάρτης.



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :