Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ : ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ!


Ενθουσιασμένη εμφανίστηκε η Ελένη Καπογιάννη, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού, κόντρα στον Πρωτέα Βούλας.

Η προπονήτρια του Θρύλου, στις δηλώσεις της στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα της έχει ακόμα τεράστιες δυνατότητες βελτίωσης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει οτι η ομάδα θα γίνει ακόμα πιο δυνατή, με την ένταξη των δύο Αμερικανίδων.

«Κρατάμε τη βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι στην ατομική άμυνα περισσότερο, την αγωνιστική πειθαρχία που δείξαμε και την υπομονή στο επιθετικό κομμάτι, Δείξαμε σημεία προόδου και αυτό είναι πάρα πολύ θετικό. Έχουμε δουλίτσα αρκετή αλλά δεν γίνονται όλα σε μία ημέρα θέλουμε χρόνο. Σίγουρα η εικόνα θα αλλάξει με τις Αμερικανίδες γιατί γινόμαστε πάρα πολύ δυνατοί μέσα στη ρακέτα, άλλος όγκος, άλλο βεληνεκές αθλητριών.

Θα είμαστε και στην επίθεση πιο αποτελεσματικοί, αλλά και στην άμυνα θα είμαστε πιο ψηλοί δεν θα είναι τόσο εύκολο να μπαίνουν οι αντίπαλοί μας μέσα στην ρακέτα, αλλά και να παίρνουν τα αμυντικά ριμπάουντ. Αυτή η ομάδα έχει τρομερές δυνατότητες. Όσο για το αήττητο δεν το βάζω στο μυαλό μου, σημασία έχει να παίζουμε καλό μπάσκετ σε κάθε παιχνίδι να διεκδικούμε την νίκη. Πιστεύω ότι αν παίζουμε καλό μπάσκετ, θα έρχεται η νίκη από μόνη της», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Καπογιάννη.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :