Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

«ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΗΘΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ...»

Στον Supersport FM της Κύπρου μίλησε ο   Στάικος Βεργέτης , κάνοντας αναφορά στις πρώτες του εντυπώσεις από την Μεγαλόνησο, στο Ελλάδα – Κύπρος αλλά και στον... Γιαννιώτα. 


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας:

Για τις πρώτες εντυπώσεις του στην Κύπρο…  

«Τα πράγματα κύλησαν με θετικό πρόσημο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες που βρήκαμε, τόσο στο επίπεδο ζωής, αλλά και στη Νέα Σαλαμίνα, στην ομάδα που εργάζομαι.  Βρήκα πράγματα που είναι πολύ σημαντικά. Εφόσον τα βρίσκεις μπορείς να δουλέψεις και να κάνεις καλά τη δουλειά σου. Διαπίστωσα ότι οι άνθρωποι με ήθελαν πραγματικά. Μου έδειξαν το πρότζεκτ και ότι η Νέα Σαλαμίνα είναι μια ομάδα που προσπαθεί να αναρριχηθεί σε όλα τα επίπεδα. Οι φιλοδοξίες μου ταυτίζονται με το σύλλογο. Μου βγάζει μια υγεία αυτός ο σύλλογος.  Έχουμε μια καλή επικοινωνία».

Για το αγωνιστικό κομμάτι…  

«Το πρώτο μεγάλο στοίχημα ήταν να φτιάξω μια ομάδα που θα παλεύει μέσα στο γήπεδο. Αυτό προσπαθούσα να μεταλαμπαδεύσω στους παίκτες. Οι παίκτες ήταν δεκτικοί σε αυτό που προσπάθησα να περάσω. Ήθελα να αλλάξει ο ρυθμός που αγωνιζόταν η ομάδα».

Για τα καινούργια στοιχεία που θα βάλει στην ομάδα…  

«Αυτό θέλει ακόμα χρόνο. Είμαστε σε καλή διαδικασία και  χτίζουμε πράγματα. Ο κάθε προπονητής πρέπει να προσαρμόζεται στις συνθήκες που βρίσκει σε ένα σύλλογο. Θα πάμε βήμα – βήμα για να οργανώσουμε καλύτερα το σωματείο».

Για τον Μακρίεφ που ακόμα να σκοράρει…  

«Καμία ομάδα δεν πρέπει να εξαρτάται από ένα παίκτη. Αυτό δεν είναι υγεία για τη λειτουργία της ομάδας. Είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να σκοράρει και ο Μακρίεφ. Η ομάδα πρέπει να έχει και άλλους παίκτες που πρέπει να έχουν επαφή με τα δίκτυα. Πρέπει να νιώσουν σκόρερ και άλλοι παίκτες».  

Για το επίπεδο του κυπριακού ποδοσφαίρου…  

«Το θεωρώ πολύ καλό το επίπεδο. Πολύ καλύτερο από όσο περίμενα ο ίδιος. Έχω παρακολουθήσει και τέσσερεις αγώνες από κοντά και διαπιστώνω ότι υπάρχει καλό επίπεδο. Υπάρχει πολύ ταλέντο. Βέβαια δεν βλέπω πολλούς Κύπριους να αγωνίζονται».

Για κάποια ομάδα που του έκανε εντύπωση…

«Μου άρεσε πολύ το μοντέλο παιχνιδιού της ΑΕΚ. Ήθελε να έχει την κατοχή της μπάλας, ενώ είχε και ψηλό αριθμό εύστοχων πασών. Μου άρεσε πολύ. Γι  αυτό θεωρώ μεγάλη επιτυχία που αντεπεξήλθε η ομάδα μου. Καλή ομάδα είναι και το ΑΠΟΕΛ, που έχει διατηρηθεί σε καλές ευρωπαϊκές πορείες».

Για τον αγώνα Ελλάδα – Κύπρος…  

«Το περιμένω με ανυπομονησία. Θέλω να δω την Εθνική Κύπρου κυρίως. Την Ελλάδα την ξέρω καλά. Περιμένω να δω τους παίκτες της Κύπρου και το πώς θα αγωνιστεί η ομάδα. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Στις ομάδες δεν αγωνίζονται πολλοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές και για αυτό θα χαρώ να βοηθήσω κάποια παιδιά να εξελιχθούν».  

Για τον Γιαννιώτα τον οποίο είχε στον Αστέρα…  

«Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δουλεύει στο 100%. Μου αρέσει πολύ γιατί ξέρει τα αδύνατα και δυνατά του σημεία. Υποσκελίζει τις αδυναμίες του με τη δουλειά. Έχει ταχύτητα, κοφτή ντρίμπλα, τελειώματα, ενώ βοηθά και αμυντικά. Είναι ένας παίκτης που έχει περάσει πολλά, ενδεχόμενως έχει αδικηθεί από την πλευρά των προπονητών του στον Ολυμπιακό».

Για το πάθος που βγάζει και παρεξηγείται σε κάποιες φάσεις…  

«Κάποτε γίνεται ερειστικός στην αντίπαλη κερκίδα. Του βγάζω όμως το καπέλο γιατί ματώνει τη φανέλα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :