Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

«ΣΚΟΤΩΣΕ» ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ Ο... ΟΑΡΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε στην Ελβετία, αλλά... ο Γκιγιάμ Οαρό με χατ τρικ γύρισε το ματς και χάρισε στη Γιουνγκ Μπόις τη νίκη με 3-1!

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους Κύπριους, δεδομένου ότι στην πρώτη του ευκαιρία άνοιξε το σκορ! Ο Βινίσιους με εξαιρετική κάθετη βρήκε τον Εφραίμ και αυτός με φανταστική λόμπα «έγραψε» το 0-1. Η απάντηση της Γιουνγκ Μπόις, όμως, ήρθε... άμεσα! Ο Σικ από αριστερά έστρωσε στον Οαρό και αυτός από κοντά έκανε το πλασέ ισοφαρίζοντας σε 1-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο 51' η Γιουνγκ Μπόις έκανε την ανατροπή. Ο Μερκής ανέτρεψε τον Ζακάρια στην περιοχή. Ο Οαρό εκτέλεσε το πέναλτι, δεν κατάφερε να νικήσει τον Βάτερμαν, αλλά ο ίδιος πήρε το... ριμπάουντ και «έγραψε» το 2-1. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί και στο 81' κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μοράις στον Σανόγκο. Ο Οαρό ανέλαβε ξανά την εκτέλεση, αυτήν τη φορά ευστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Δείτε το βίντεο:


Θρύλος από gs-bn
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :