Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΤΕΤΡΑΠΛΗ... ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Ανδρούτσος, Μανθάτης, Νικολάου και Ρέτσος επέκτειναν τα συμβόλαιά τους για πέντε χρόνια και ανδρώνονται ποδοσφαιρικά μέσα στην οικογένεια του Θρύλου!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : 


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση των συμβολαίων, των ποδοσφαιριστών Θανάση Ανδρούτσου, Γιώργου Μανθάτη, Δημήτρη Νικολάου και Παναγιώτη Ρέτσου, για τα επόμενα πέντε χρόνια!

Οι τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του Ολυμπιακού τουλάχιστον μέχρι το 2021, απολαμβάνοντας την έμπρακτη στήριξη του συλλόγου μας και την πίστη στο ταλέντο τους.





.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
,..
.
.
.
.

.
.
Μετά την υπογραφή των νέων συμβολαίων τους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Γιώργος Παύλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των τεσσάρων ποδοσφαιριστών, επισημαίνοντας παράλληλα την πίστη του στη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία, αλλά και την εξέλιξη που μπορούν να παρουσιάσουν ακόμη!

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για την ανανέωση των συμβολαίων τεσσάρων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι προέρχονται από την Ακαδημία μας. Τα παιδιά, μετά από σκληρή δουλειά και ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών τους, επιβραβεύτηκαν με νέα συμβόλαια, διάρκειας πέντε ετών και με στόχο την καθιέρωσή τους στην πρώτη ομάδα.

Πιστεύουμε σε αυτούς τους παίκτες και θέλουμε να αποτελέσουν τον σκελετό για την ομάδα, η οποία θα στηρίζεται στους Έλληνες της Ακαδημίας μας. Θέλω να τους πω ότι είμαστε δίπλα τους και ότι η επιτυχία τους είναι και επιτυχία μας».



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :