Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ... ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!


Ο Ολυμπιακός σε νίκη-θρίλερ κέρδισε με 94-95 τη Δόξα Λευκάδας και στις δηλώσεις του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, συνόψισε ό,τι έγινε σε όλη την αναμέτρηση, σε μερικές λέξεις, όπου τόνισε πως κανείς δεν μπορεί να χαλαρώσει ποτέ στον Ολυμπιακό, πολύ απλά διότι... παίζει στον Ολυμπιακό.

«Ξέραμε πως η Λευκάδα είναι μία επιθετική ομάδα. Απέδειξε πως μπορεί να νικήσει και ομάδες με μεγαλύτερο όνομα από εκείνη, όπως έγινε κόντρα στον ΠΑΟΚ. Παίζει δίχως φόβο και έχει πάντα έξτρα κίνητρο. Ήμασταν αρκετά καλοί στην επίθεση, αλλά στην άμυνα είχαμε πρόβλημα και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει. Ήταν κομβικό σημείο το +16 που προηγηθήκαμε στο 30'. Νομίζαμε πως το ματς τέλειωσε. Η Λευκάδα δεν τα παράτησε, πίστεψε στην νίκη και γύρισε το ματς βάζοντας μεγάλα και τυχερά σουτ. Στο τέλος το ματς ήταν ντέρμπι. Είχαμε καθαρό μυαλό γυρίζοντας καλά την μπάλα και βρήκαμε τον ελεύθερο παίκτη ώστε να βάλουμε δύο τρίποντα», ανέφερε ο προπονητής του Θρύλου και συνέχισε.

«Πολλά συγχαρητήρια στην Δόξα, στην προσπάθεια της, εύχομαι να μείνει στην κατηγορία. Δεν υπάρχει δύσκολο πρόγραμμα. Παίζουμε πολλά ματς, αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία. Όποιος παίκτης δεν είναι έτοιμος θα έχει πρόβλημα. Έτσι είναι το πρόγραμμα, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Δεν υπάρχει το κάνεις δύο ματς καλά και μετά χαλαρώνουμε. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :