Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ... ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΕΝΤΟ


Ο Πάουλο Μπέντο ήταν εμφανώς χαρούμενος για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, όχι όμως και από τη συνολική εικόνα της ομάδας του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε λόγο για μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο, εξέφρασε τη χαρά του για το αποτέλεσμα που πήραν οι ερυθρόλευκοι, αλλά παράλληλα έδειξε και... προβληματισμένος από την εν γένει εικόνα των πρωταθλητών (κυρίως στο πρώτο ημίχρονο).

Οι δηλώσεις Μπέντο στην κάμερα της NOVA

«Το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα καλό σαν θέαμα. Δεν είχε μεγάλες περιόδους με καλό ποδόσφαιρο, δεν παίχτηκε πολύ καθαρό ποδόσφαιρο. Δεν είναι ότι μπήκαμε άσχημα στον αγώνα, απλώς αργήσαμε να βρούμε ρυθμό. Δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση, στη συνέχεια ισοφαρίσαμε, ενώ στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, απειλήσαμε περισσότερο και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη μας κόντρα σε έναν από τους άμεσους διεκδικητές του τίτλου. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το ποδόσφαιρο που είδαμε. Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας ήταν πιο… έξω από αυτά που είχαμε σχεδιάσει, εν αντιθέσει με το δεύτερο που τα πράγματα κύλησαν πιο σωστά, βελτιώσαμε την απόδοσή μας και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε»

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :