Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΕΝΟΨΕΙ... ΣΕΦ!


Ο Μάικ Τζέιμς τραυματίστηκε σοβαρά στο αντιβράχιο του δεξιού του χεριού κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου και θα κάνει... επέμβαση, πράγμα που σημαίνει ότι χάνει το ντέρμπι στο ΣΕΦ!

Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη βαθύ θλαστικό τραύμα στο αντιβράχιο του δεξιού του χεριού και θα χειρουργηθεί την Κυριακή (9/10) από τον γιατρό της ομάδας Θανάση Κονίδη, στο ΥΓΕΙΑ. Το ακριβές διάστημα της αποθεραπείας του θα εκτιμηθεί αμέσως μετά το τέλος της επέμβασης.

Βέβαια θεωρείται απίθανο να μείνει εκτός δράσης για λιγότερο από έναν μήνα, οπότε χάνει σίγουρα το μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ενώ θα απουσιάσει και από τα πρώτα σημαντικά ματς των «πράσινων» στην Ευρωλίγκα.

Πάντως, και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα περιμένει την τελική γνωμάτευση της Κυριακής για το διάστημα της απουσίας του και στη συνέχεια θα αποφασίσει για το αν θα προχωρήσει σε... αντικατάσταση.

Το πιθανότερο είναι να ενεργοποιηθεί ο Τζέιμς Φελντέιν (και) για τα παιχνίδια της Basket League, αφού οι «πράσινοι» μοιάζουν... «άδειοι» στην περιφέρεια! Με την απουσία του Τζέιμς, ο Πεδουλάκης στηρίζεται στους Καλάθη, Παππά, Μποχωρίδη και Λούντζη, κάτι που σημαίνει ότι είναι απαραίτητη και η παρουσία του Δομηνικανού.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :