Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΕΛΙΟΥΝΟΥΣΙ : ΑΥΤΟ... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΝΟΥΣ!


Λίγες μέρες πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός πέτυχε μια εμφατική νίκη επί της Αστάνα η οποία σύμφωνα με τον Ταρίκ Ελιουνούσι δίνει... έξτρα αυτοπεποίθηση στους ερυθρόλευκους ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ταρίκ Ελιουνούσι μετά το 4-1 του Ολυμπιακού επί της Αστάνα:

Για την εμφαντική νίκη επί των πρωταθλητών Καζακστάν: «Ήταν σημαντική νίκη ειδικά μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ. Ένα σημαντικό αποτέλεσμα στο γήπεδό μας μπροστά στον κόσμο μας που μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Για το πρώτο του γκολ: «Στόχος μου είναι πάντα να παλεύω και να βοηθάω την ομάδα. Όταν μετά από αυτά καταφέρνεις να σκοράρεις τότε είναι ένα ακόμα μπόνους».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Η αυτοπεποίθηση που παίρνουμε μετά από τέτοιες νίκες είναι σημαντική. Έχουμε ένα καλό σερί νικών τώρα αλλά κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Πιστεύω όμως στην ομάδα μου».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :