Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ... ΜΑΡΤΙΝΕΖ!


Τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, ο Νίκολας Μαρτίνεζ του Ολυμπιακού δόθηκε δανεικός στην Γουέστερν Σίντνεϊ Γουόντερερς και παρόλο που δεν έχει αρκετές προπονήσεις στα πόδια του, ο προπονητής της ομάδας, Τόνι Πόποβιτς, τόνισε πως είναι έτοιμος πλέον να προσφέρει στην ομάδα, στην οποία θα λείπουν και δύο ποδοσφαιριστές εξαιτίας τραυματισμών.

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τα επίπεδα της φυσικής του κατάστασης. Είναι ευέλικτος και μπορεί να αγωνιστεί ως δεκάρι, αριστερά και δεξιά, ενώ τον έχω δει να παίζει και ως δεύτερος επιθετικός.

Αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού του γι’ αυτό τον φέραμε εδώ, για την ποιότητά του και το ευέλικτο στυλ του στο γήπεδο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε αυτό το είδος παίκτη που θα μας δώσει ένα διαφορετικό είδος ισορροπίας στο παιχνίδι μας».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :