Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ : ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ;


Την αξία του Βασίλη Σπανούλη που δεν... άπτεται μόνο στους πόντους ή στις ασίστ υπερτόνισε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια.

Αναλυτικά...

Ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια στην άμυνα χρειάζεται ο Ολυμπιακός στη δύσκολη συνέχεια της Euroleague, όπως δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Παράλληλα, ο φόργουορντ των ερυθρόλευκων αποθέωσε τη νέα τρομερή εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη, τονίζοντας ότι δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά παραπάνω πράγματα για την αξία του έμπειρου γκαρντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου:

Για το ματς με την Μπασκόνια και τον υψηλό ρυθμό του ματς: «Σίγουρα πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα. Απαιτείται ακόμα περισσότερη συγκέντρωση. Όλα ξεκινούν από εκεί. Αν θέλουμε να φτάσουμε ψηλά, θέλουμε μεγαλύτερη βελτίωση. Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα που σκοράρει και τρέχει πολύ στην έδρα της. Ωστόσο, βρεθήκαμε και εμείς σε πολύ βραδιά».

Για τη σημασία των εκτός έδρας νικών: «Για να είσαι μεγάλη ομάδα και να πας μπροστά θες και τις εκτός έδρας νίκες. Εντός έδρας με τον κόσμο μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά και εκτός έδρας πρέπει να νικάμε».

Για την εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη: «Τι να πούμε για τον Σπανούλη. Δεν είναι μόνο οι ασίστ ή οι πόντοι. Είναι κι άλλα πράγματα που δεν φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :