Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

«ΘΕΛΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΑΣΧΗΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»


Τα τρωτά σημεία του φετινού Ολυμπιακού -και το στοιχείο που δυσαρεστεί περισσότερο απ’ όλα τον ίδιο- επεσήμανε στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στον ΣΠΟΡ FM ο Στέλιος Γιαννακόπουλος

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων τόνισε ότι η ομάδα δεν άξιζε να χάσει από τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο παραδέχθηκε ότι οι μεγάλες αλλαγές του καλοκαιριού είναι δύσκολο να μην έχουν αγωνιστικές συνέπειες.

«Ο Ολυμπιακός αδικείται από το αποτέλεσμα με τον ΑΠΟΕΛ βάσει εικόνας. Είχε καλή εικόνα, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, είχε δοκάρια, ακυρωθέν γκολ. Το τελικό προϊόν ήταν απτό που πρόδωσε την ομάδα», σημείωσε αρχικά. Και κατέληξε:

«Ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση σε κάποιες θέσεις για να γίνει καλύτερος και να κερδίζει και τον κακό του εαυτό. Γίνανε πολλές μεταγραφές το καλοκαίρι, αλλάξανε δύο προπονητές. Δεν πρέπει κάποιος να περιμένει τόσο σύντομα από τον προπονητή να δει τόσα πολλά πράγματα. Είναι δύσκολο.

Αυτό που δεν μου αρέσει στον Ολυμπιακό είναι ότι δεν υπάρχουν Έλληνες. Ούτε και στις υπόλοιπες ομάδες, βέβαια, είναι τόσοι πολλοί».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :