Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! (ΡΗΟΤΟ)


Εδώ και πολύ καιρό ο Ολυμπιακός προσφέρει πολύτιμο έργο για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, αλλά και για τους πρόσφυγες.

Όλοι θυμόμαστε πως για μερικές εβδομάδες, το λιμάνι του Πειραιά φιλοξενούσε τους ανθρώπους χωρίς πατρίδα, με τις κουζίνες του Καραϊσκάκη να προσφέρουν δωρεάν γεύματα στους άτυχους αυτούς ανθρώπους που τόσο το είχαν ανάγκη.

Μάλιστα, η βοήθεια δεν ήταν μόνο αυτή, αλλά και ρούχα, παιχνίδια και άλλα πολλά. Όταν λοιπόν μετά από εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη έγιναν όλα αυτά, δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα.

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα goal.com έχει κάνει πλούσιο αφιέρωμα στη βοήθεια που προσφέρει ο Ολυμπιακός στους συνανθρώπους μας και φιλοξενούνται, μάλιστα και δηλώσεις εκπροσώπου της UNICEF, με την οποία συνεργάζεται ο Ολυμπιακός, που στα χρόνια της κρίσης στην Ελλάδα, ο σύλλογος και ο πρόεδρός του στέκονται στο πλευρό όλων.

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης της UNICEF και ο μεγαλύτερος αθλητικός δότης για την 100% Campaign», ήταν τα λόγια του εκπροσώπου της UNICEF, που παρακάτω αποκάλυψε κι άλλα πράγματα για την προσφορά του Θρύλου.

«Χάρη στην υποστήριξη του Ολυμπιακού και άλλων δοτών, η καμπάνια της UNICEF είχε ως αποτέλεσμα τον εμβολιασμό 619.582 μωρών στο Τσαντ κατά της πολιομυελίτιδας και άλλων ασθενειών από τον Ιανουάριο του 2013 έως και τον Ιούνιο του 2014 και στην αγορά 192 ψυγείων εμβολίων που λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :