Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

«ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!»


Η επιθυμία του να παίξει για τον Ολυμπιακό, οι ερυθρόλευκοι που θα πάρουν και φέτος το πρωτάθλημα κι οι προβλέψεις του για τον όμιλο που συμμετέχουν Ελλάδα και Κϋπρος. Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης μίλησε για όλα αυτά στο gazzetta.gr.

Αναλυτικά...

Αναμφισβήτητα το όνομά του «έπαιξε» έντονα το καλοκαίρι με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τώρα με τη Σταντάρ Λιέγης τα πηγαίνει εξαιρετικά. Ο Πάουλο Μπέντο φέρεται ότι τον παρακολουθεί για το Γενάρη αλλά ο ίδιος δηλώνει... προσηλωμένος στο βελγικό σύλλογο και έτοιμος να παίξει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Σε μεγάλα διαστήματα του ματς παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, κρατήσαμε μπάλα, παίξαμε από πίσω και βρήκαμε ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Δεχτήκαμε και ένα γκολ, ενώ το δεύτερο προήλθε από μια ασυνεννοησία. Συμβαίνουν κι αυτά. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, μπορούσαμε να πάρουμε κάποιο βαθμό αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο», είπε από τη μεικτή ζώνη του «Γ. Καραϊσκάκης» ο Κωνσταντίνος Λαΐφης και συνέχισε εκφράζοντας την εκτίμησή του για την έκβαση του ομίλου:

«Το Βέλγιο νομίζω είναι το φαβορί και θα περάσει πρώτο. Για τη δεύτερη θέση θα παλέψει η Ελλάδα με τη Βοσνία και από εκεί και πέρα θα υπάρχει ανταγωνισμός. Γιατί όχι να μην είμαστε εμείς τρίτοι»;

Το κυπριακό ποδόσφαιρο έχει εξελιχτεί πάντως.

«Ναι έχουμε πολύ ποιοτικά παιδιά που παίζουν στην ομάδα τους, ενώ παλιά αυτό δεν συνέβαινε συχνά. Είμαστε μια νέα ομάδα, χτίζουμε κάτι καλό και στα επόμενα χρόνια θα κάνουμε κάτι κάλο και γιατί όχι να μην έρθει και μια πρόκριση».

Ενα σημαντικό καλοκαίρι για σένα με τη μεταγραφή σου στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια δανεικός στη Σταντάρ όπου όλου πάνε καλά. Πως είναι η ζωή στο Βέλγιο;

«Δόξα τω Θεώ όλα πάνε καλά. Το βελγικό πρωτάθλημα είναι πιο γρήγορο από το κυπριακό και πιο δυνατό. Είναι παρόμοιο με αυτό της Ελλάδας. Στα τελευταία ματς δεν πήραμε τα καλύτερα αποτελέσματα όμως έχουμε πολύ καλή ομάδα, στο μέλλον θα πάμε πολύ καλύτερα και θα είμαστε στις πρώτες θέσεις».

Μπαίνοντας στο «Καραϊσκάκης», σκέφτηκες να παίζεις εδώ με την φανέλα του Ολυμπιακού;

«Σίγουρα το θέλω πολύ, αυτός είναι ο στόχος μου, να παίξω στον Ολυμπιακό. Τώρα είμαι αφοσιωμένος στη Σταντάρ και όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα είμαι έτοιμος».

Πάντως, γράφεται ότι ο Μπέντο σε κοιτάζει και για το Γενάρη.

«Δεν ξέρω τι γράφεται, δεν δίνω σημασία. Είμαι προσηλωμένος στην ομάδα μου τώρα, όταν έρθει αυτό θα το δούμε».

Με τον Ντοσεβί έχει μιλήσει φαντάζομαι...

«Του άρεσε στον Ολυμπιακό αλλά δεν ήταν στα καλύτερά του, τώρα με τη Σταντάρ είναι πολύ καλά».

Πως βλέπεις την ομάδα, προλαβαίνεις να παρακολουθείς τα ματς;

«Φυσικά και παρακολουθώ τον Ολυμπιακό, η ομάδα θα βρει τα πατήματά της και θα κατακτήσει και πάλι τους στόχους της. Είμαι σίγουρος».

Θα ήθελες να πεις κάτι για τον κόσμο που δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα;

«Ευχαριστούμε τους Κύπριους που ήρθαν στο γήπεδο, ήταν εκπληκτικοί. Θα ήθελα να τους ζητήσω συγγνώμη, τη Δευτέρα πάμε για τους τρεις βαθμούς. Επίσης ευχαριστούμε και τους Έλληνες, όλοι μαζί δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :