Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΤΟΜΙΤΣ : ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ... ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΨΕ!


Ο Μίλαν Τόμιτς στάθηκε στην ομαδικότητα του Ολυμπιακού, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την συνεισφορά του Ιωάννη Παπαπέτρου και του Ερικ Γκριν στην εκτός έδρας νίκη των ερυθρόλευκων επί της Μπασκόνια.

Ο εκ των συνεργατών του Γιάννη Σφαιρόπουλου μεταξύ άλλων παρατήρησε πως «σίγουρα ο Παπαπέτρου έκανε φοβερές φάσεις στην άμυνα. Δεν έχει σημασία ότι έβαλε μόνο 5 πόντους, ήταν καταπληκτικός σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού».

Επίσης, είπε πως «εμείς βάλαμε αρκετά εύκολα καλάθια, είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ, δημιουργήσαμε από το πικ εν ρολ. Όταν έπρεπε να παίξουμε άμυνα στο τέλος, πραγματικά παίξαμε εξαιρετική άμυνα και πήραμε τη νίκη».

Οσον αφορά τον Ερικ Γκριν, τόνισε πως «πήρε μεγάλα σουτ, τα έβαλε και αυτός ο παίκτης έτσι είναι και πιστεύω θα το δείξει και στη συνέχεια».

Τέλος, ο Μίλαν Τόμιτς ανέφερε πως «εμείς αυτό που κρατάμε είναι πως έχουμε καλό μομέντουμ και πρέπει να το συνεχίσουμε και να έχουμε διάρκεια. Αυτό θέλουμε και στα 30 παιχνίδια. Να είναι οι παίκτες σε καλή κατάσταση και σε φόρμα. Το θέμα είναι πως ο Πρίντεζης δεν έβαλε σε 18 λεπτά ούτε πόντο, αλλά έπαιξαν άλλοι. Αυτό είναι το ζητούμενο, να έχεις 12 έτοιμους παίκτες. Αυτό είναι το σημαντικό και αυτό έγινε απόψε».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :