Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΣΤΗ... ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!


Άμεση ήταν η αντίδραση του διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, αφού απάντησε στη... διαρροή του Υφυπουργείου Αθλητισμού (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), και αναρωτήθηκε μάλιστα αν την έγραψε ο... Θωμάς Μητρόπουλος.

Και η... συζήτηση ανάμεσα στο Υφυπουργείο Αθλητισμού και τον διευθυντή επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, συνεχίζεται.

Την αρχή έκανε ο Καραπαπάς με ανάρτησή του στο facebook (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), κύκλοι του Υφυπουργείου Αθλητισμού απάντησαν και ο διευθυντής επικοινωνίας... ανταπάντησε αναφέροντας τα εξής: «Το Υπουργείο Αθλητισμού απάντησε με "κύκλους" (κύριε Φιλιππούση εσείς;) και όχι επώνυμα στο σχόλιο μου. Το "αριστερό" Υπουργείο δεν απαντάει σε υπαλλήλους λέει! Αυτό έλειπε! Αριστερή κυβέρνηση να απαντάει σε υπαλλήλους, εργάτες και συνταξιούχους! Εσείς μιλάτε μόνο με σουλτάνους και πρίγκιπες! Είναι τόσο γελοία όμως η διαρροή σας που σκέφτομαι μήπως σας την έγραψε κι αυτή ο Θωμάς! Βάλτε και το ονοματάκι σας απο κάτω όμως.

Να ξέρουμε ποιός μιλάει. Το θράσος σας δεν έχει όρια. Φυσικά δε με έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο, πολύ περισσότερο ο εργοδότης μου. Εγώ είμαι στο ποδόσφαιρο απο τότε που ο Φιλιππούσης πήγαινε νερό στη γραμματέα του Κυριακού για να το πάει με τη σειρά της στον ίδιο τον Κυριακού, απο τότε δηλαδή που ήταν υπο-υδροχόος και απο τότε που ο Κοντονής ήταν στο χωριό του και κουβάλαγε χαρτιά των Αθηναίων δικηγόρων. Οπότε το πότε θα φύγω απο την ομάδα θα το πεί ο εργοδότης μου! Όσο για το ποδόσφαιρο, απο εκεί θα φύγω πολύ μετά απο τον συρφετό των "εξυγιαντών" με τον οποίο συνεργάζεστε"... Άντε ρε "πρώτη φορά αριστεροί" μιλήστε επώνυμα και αφήστε τους κύκλους και τα τετράγωνα"...».

Στην συνέχεια υπήρξε και 2ο post που ανέφερε τα εξής:

Τον αδίκησα τον κύριο Φιλιππούση αφού όπως μου είπε ο ίδιος η ανώνυμη διαρροή είναι απ εθείας απο τον κ. Κοντονή, οπότε ας το επιβεβαιώσει και ο Υπουργός (της αριστερής θυμίζω κυβέρνησης) ότι αυτοί οι κύκλοι δεν είναι απο αλλού (Θωμάς, τριάδα της "εξυγίανσης" και των λαθρεμπόρων κλπ) για να πάρει και αυτός μια προσωπική απάντηση.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :