Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ : ΠΑΓΩΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ...


Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ παραχώρησε συνέντευξη στο SDNA και αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι , τη μονομαχία του με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, αλλά και στην στιγμή που βρέθηκε στο παρκέ ο Σπανούλης και οι περισσότεροι φοβήθηκαν τα... χειρότερα.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ : 

Ποιο πιστεύεις πώς ήταν το... κλειδί για να πάρει ο Ολυμπιακός τη νίκη;

«Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα παίξαμε πιο γρήγορα και ήμασταν καλοί στην άμυνα. Βρήκαμε ρυθμό και πήραμε αυτοπεποίθηση από την άμυνά μας».

Βρέθηκες αντιμέτωπος με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Πώς ήταν η... μονομαχία σας;

«Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είναι ένας πολύ δύσκολος παίκτης για να αντιμετωπίσεις και πάντα είναι σκληρό, όταν αγωνίζεσαι εναντίον του. Μπορεί να κάνει τα πάντα στην επίθεση, καθώς έχει πάρα πολλούς τρόπους για να σημειώσει καλάθι. Είναι πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις».

Το γεγονός ότι γνωρίζεις το παιχνίδι του σε βοήθησε;

«Γνωρίζω τις κινήσεις του. Κάνει σχεδόν τα πάντα καλά κι έχει πάρα πολλούς τρόπους για να σημειώσει πόντους, οπότε δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα κάνει μέσα στο παιχνίδι».

Ποιες ήταν οι σκέψεις σου, όταν ο Βασίλης Σπανούλης χτύπησε;

«Φοβήθηκα και πάγωσα όπως όλοι, καθώς όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει για εμάς ο Μπίλι (σ.σ. Βασίλης Σπανούλης). Ευτυχώς φαίνεται πως δεν είναι κάτι σοβαρό, καθώς έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο. Ακόμα και όταν είναι στον πάγκο μάς βοηθάει πάρα πολύ. Ελπίζω να είναι μαζί μας και στο παιχνίδι με την Μπασκόνια (σ.σ. ο Βασίλης Σπανούλης ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση μετά το τέλος του αγώνα, αλλά θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή του Ολυμπιακού στη Βιτόρια)».

Τι πιστεύεις για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπασκόνια;

«Η Μπασκόνια είναι μία πολύ καλή ομάδα. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος. Πρέπει, όμως, να είμαστε έτοιμοι. Θα εκμεταλλευτούμε τον χρόνο που έχουμε για να προετοιμαστούμε σωστά. Ξεχνάμε το παιχνίδι με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και πλέον σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα με την Μπασκόνια».

Τι έχει αλλάξει φέτος σε σένα, καθώς είναι εμφανή η άνοδος της απόδοσής σου;

«Δεν ξέρω τι πρέπει να πω. Εχω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Γνωρίζω πλέον καλύτερα όλους τους συμπαίκτες μου κι έχω συνηθίσει την ζωή στην Ελλάδα. Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου στον Ολυμπιακό κι έχει αυξηθεί η αυτοπεποίθησή μου».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :