Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΠΕΝΤΟ : ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΚΟΛ!


Χαρούμενος και... υπερήφανος δήλωσε ο Πάουλο Μπέντο για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στην ευρεία νίκη με 3-0 επί της ΑΕΚ.

Ως μία συνέχεια της καλής εμφάνισης που είχε ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΑΠΟΕΛ χαρακτήρισε αυτή στη νίκη επί της ΑΕΚ ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος τόνισε παράλληλα πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα μπορούσαν να πετύχουν... και άλλα τέρματα.

«Το σημερινό ματς αποτελεί συνέχεια της καλής εμφάνισης της Πέμπτης (με τον ΑΠΟΕΛ). Αυτή τη φορά δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε ποιότητα, αλλά βάλαμε τα γκολ. Είχαμε, δηλαδή, αποτελεσματικότητα και κάναμε πολλές φάσεις, όπου θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Παίξαμε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου κόντρα σε μία δυνατή ομάδα και διεκδικήτρια του πρωταθλήματος. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος για τη νίκη», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στην κάμερα της Nova.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :