Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΝΕΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΠΕΝΤΟ ΜΕ ΒΙΑΝΑ ΚΑΙ... ΚΑΡΝΤΟΣΟ! ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ...


Για 2η συνεχόμενη ημέρα ο Μπέντο δοκίμασε Βιάνα ως αριστερό μπακ, ενώ έβαλε και Ρέτσο σε αυτήν την θέση στις δοκιμές του για Αστανά.

Στις δοκιμές της Τετάρτης ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε και πάλι τον Μπρούνο Βιάνα στο αριστερό άκρο της άμυνας των ερυθρόλευκων. Μάλιστα το έκανε στο μεγαλύτερο μέρος του εσωτερικού διτέρματος.

Εκτός από τον Βιάνα δοκίμασε εκεί και τον Ρέτσο, κάτι που δείχνει πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει επακριβώς τον... εκλεκτό. Προφανώς θα το κάνει την Πέμπτη, ενώ οι περισσότερες εκτιμήσεις επέμεναν ακόμα για Ρέτσο.

Επίσης - παρόλο που όλες οι εκτιμήσεις επιμένουν για Ιντέγε - ο Μπέντο έχει δοκιμάσει για αρκετή ώρα ως φορ και τον Καρντόσο! Κάτι που μπορεί να δείχνει άλλου τύπου πρόθεση για την επιθετική γραμμή ή μπορεί και όχι.

Κατά τα άλλα οι άλλες βασικές δοκιμές ήταν με την γνωστή... 11άδα.

Με Λεάλι γκολκίπερ, Φιγκέιρας δεξί μπακ και Ρέτσο αριστερό και στόπερ τους Ντα Κόστα και Μποτία.

Κέντρο με Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς, δεκάρι ο Φορτούνης και άκρα με Ελιουνούσι και Σεμπά. Φορ ο Ιντέγε.

Φαίνεται πως ο Μπέντο αμφιταλαντεύεται κυρίως για τον αριστερό μπακ με κάποιες πηγές πάντως να μιλούν και για άλλη μία πιθανή... "έκπληξη" για τους 11 κόντρα στην Αστανά. Ορισμένοι έδιναν πάντως προβάδισμα σε Καμπιάσο αντί του Μάρτινς.

Όλα αυτά σημαίνουν πως υπάρχουν ακόμα 2 - 3... ερωτηματικά για το βασικό σχήμα. Ίδωμεν...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :