Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ... ΠΕΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ!


Τους πέντε καλύτερους επιθετικούς που έχει αντιμετωπίσει ξεχώρισε ο Κώστας Μανωλάς μιλώντας στην ιστοσελίδα της Ρόμα, όπου μίλησε για Ιμπραΐμοβιτς, Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά και Σουάρες.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια του Λουτσιάνο Σπαλέτι, όντας ένας εκ των βασικών και αναντικατάστατων αμυντικών της Ρόμα τα τελευταία χρόνια, μετρώντας 97 συμμετοχές.

Ο διεθνής στόπερ μιλώντας στην ιστοσελίδα της Ρόμα αποκάλυψε ποιοι είναι οι πέντε καλύτεροι επιθετικοί που έχει αντιμετωπίσει.

Από το νούμερο 1, κατά τον ίδιο, Ζλάταν Ιμπραΐμοβτς μέχρι και τον… τελευταίο στη λίστα του, Λιονέλ Μέσι.

1. Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Τον συνάντησα στο Τσάμπιονς Λιγκ το 2013-14 όταν αντιμετωπίσαμε την Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ολυμπιακό στους ομίλους. Ο Ίμπρα είναι θαύμα της φύσης, είναι δύσκολο να τον παίξεις από κοντά στα ματς γιατί έχει μια απίστευτη φυσική κατάσταση. Επίσης, συνδυάζει τεχνική και ποιότητα που είναι δύσκολο να το βρεις σε έναν άνθρωπο του μεγέθους και της δύναμής του».

2. Λουίς Σουάρες: «Έπαιξα εναντίον του την περσινή σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν βρει ανοιχτό χώρο θα περάσει αμέσως. Έχει φονικό ένστικτο όταν βρεθεί σε θέση για γκολ».

3. Καρίμ Μπενζεμά: «Και αυτός επίσης είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Ολοκληρωμένος παίκτης, έχει φυσική δύναμη και τεχνική. Δεν είναι ένας εύκολος… πελάτης για τους αμυντικούς. Όταν συνδυάζεται η φυσική δύναμη με την τεχνική, τότε είναι πολύ δύσκολα για εμάς τους αμυντικούς να τον αντιμετωπίσουμε».

4. Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είναι ένα φαινόμενο. Έχει τα πάντα: ντρίμπλα, αίσθηση του γκολ, φυσική δύναμη. Κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς στα ματς με τη Ρεάλ ήταν εκεί και σκόραρε. Φονικός».

5. Λιονέλ Μέσι: «Δεν είναι φορ περιοχής γι αυτό και τον άφησα τελευταίο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που με την ταχύτητά του περνάει από πάνω τους αντιπάλους, τους διαλύει σαν κορίνες του μπόουλινγκ και ξέρει πάντα τι πρέπει να κάνει στη σωστή στιγμή. Είτε να σουτάρει είτε να πασάρει σε αμαρκάριστο παίκτη, βρίσκει πάντα την καλύτερη λύση ».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :