Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΦΟΒΟΙ ΚΑΙ... ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ!

Δέκα παίκτες του Θρύλου απουσιάζουν από τις προπονήσεις στο Ρέντη λόγω των αγώνων που έχουν με τ' αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους και ο Πάουλο Μπέντο έχει χάσει τον... ύπνο του.

Ο 47χρονος τεχνικός φοβάται μην προκύψει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού σε μία περίοδο που οι "ερυθρόλευκοι" μπαίνουν για τα καλά στον δικό τους γολγοθά

Ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών θα έχει συνομιλίες και με κάποιους διεθνείς προκειμένου να δει σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν στου Ρέντη και αν υπάρχει θέμα κόπωσης, και από το αποτέλεσμα αυτών θα εξαρτηθεί και ο αριθμός των αλλαγών που θα κάνει ο Μπέντο για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο παίκτης που έχει τραβήξει το μεγαλύτερο "κουπί" έως τώρα είναι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, που αναμένεται να παίξει και στα δύο ματς της Σερβίας, απέναντι σε Μολδαβία και Αυστρία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο 26χρονος άσος της ομάδας του Πειραιά είναι αρκετά κουρασμένος και ο Μπέντο σκέφτεται σοβαρά να του δώσει ανάσες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Όλα θα εξαρτηθούν φυσικά από το πως θα νιώθει και τι θα πει ο ίδιος ο παίκτης, αλλά το γεγονός ότι παίζει συνέχεια "υποχρεώνει" τους υπεύθυνους της ομάδας να του δώσουν κάποιες ανάσες πριν προκύψει κάποιο πρόβλημα μυικού τραυματισμού και η ομάδα στερηθεί τις υπηρεσίες του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :