Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο-Σ ΚΑΜΠΙΑΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ Ν.ΣΜΥΡΝΗ!

Απίστευτος ο Εστέμπαν Καμπιάσο για ακόμα μία φορά! Ο Αργεντίνος χαφ είχε σηκωθεί για ζέσταμα από τον Μπέντο μέχρι που περίπου στο 80' της αναμέτρησης έγινε η προσωρινή διακοπή του αγώνα με τ'αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο πολύ μεγάλος αυτός παίκτης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έψαχνε τρόπους να βοηθήσει τους συμπαίκτες του, αφού ο ίδιος ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου! Τι έκανε λοιπόν χωρίς κανένα απολύτως ίχνος βεντετισμού;

Κουβάλησε μπουκάλια με νερό για να δροσιστούν οι συμπαίκτες του κατά τη διακοπή της αναμέτρησης από τον διαιτητή Λαμπρόπουλο, γεγονός μάλιστα που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον εκφωνητή της αναμέτρησης που έκανε αναφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό! 

"Στρατιώτης" για το καλό του Ολυμπιακού ο Εστέμπαν Καμπιάσο που προσφέρει ότι μπορεί, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου...
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :