Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΦΙΓΚΕΪΡΑΣ : ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΞΑΜΕ!


Ο Ντιόγο Φιγκέιρας επισήμανε πως ο Ολυμπιακός ήθελε περισσότερο το ματς στη Νέα Σμύρνη από τον αντίπαλό του και... το πήρε.

Ο Φιγκέιρας είπε μεταξύ άλλων στη NOVA για:

Το Πανιώνιος - Ολυμπιακός: Ξέραμε πως θα μπει δυνατά στο ματς ο αντίπαλος. Γι' αυτό και εμείς το θέλαμε ακόμα περισσότερο το παιχνίδι και το δείξαμε αυτό. Τώρα θέλουμε νίκες με Αστανά και ΠΑΟΚ.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το αντιμετωπίσαμε όπως θα κάναμε με ένα ντέρμπι γιατί γνωρίζαμε πως το παιχνίδι αυτό θα ήταν δύσκολο. Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος θα προσπαθούσε να μπει πολύ καλά στον αγώνα κι εμείς προσπαθήσαμε το ίδιο και το κάναμε καλύτερα από εκείνους.

Το εάν είναι το καλύτερό του παιχνίδι στον Ολυμπιακό: Δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί το καλύτερο παιχνίδι. Είμαι ακόμα σε στάδιο προσαρμογής στην Αθήνα και τον Ολυμπιακό και μπορώ να κάνω ματς καλύτερα απ' το σημερινό.

Το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: Το παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να νικήσουμε. Παίζουμε στο γήπεδό μας, έχουμε τα πράγματα υπέρ μας, είναι βαθμοί που χρειαζόμαστε και δεν πρέπει να αφήσουμε με τίποτα να χαθεί αυτό το παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι στο ντέρμπι, παίζουμε επίσης μπροστά στον κόσμο μας και δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη.

Το εάν περιμένει ατμόσφαιρα όπως με την ΑΕΚ: Ναι, φυσικά. Θα μου άρεσε. Δεν περίμενα ποτέ να ζήσω τέτοια ατμόσφαιρα, ήταν έκπληξη και ελπίζω να το ξαναζήσω και στα επόμενα παιχνίδια.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :