Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΛΟΤΖΕΣΚΙ : ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ... ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ!


Στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ παραχώρησε συνέντευξη ο Ματ Λοτζέσκι στο πλαίσιο της ανακήρυξης του ως MVP της 2ης αγωνιστικής.

Ο γκαρντ του Θρύλου αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το τι ονειρεύεται για την φετινή χρονιά.

Αναλυτικά:

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της 2ης αγωνιστικής σε συνδυασμό με την νίκη του Ολυμπιακού στο πρώτο ντέρμπι των «αιωνίων αντιπάλων» για την φετινή σεζόν;


«Ειλικρινά το χάρηκα πάρα πολύ. Πραγματικά ήταν κάτι που θέλαμε αυτή η νίκη μετά την ήττα μας από τη Ρεάλ Μαδρίτης και θεωρώ πως αντιδράσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Όσο για τη δική μου εμφάνιση, ένιωθα καλά, σούταρα, μπήκαν και χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα να φτάσει στη νίκη».

- Ποιο ήταν το... κλειδί για την δεύτερη σε έκταση στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού;

«Θεωρώ πως το θέλαμε περισσότερο. Και αυτή η θέληση φαίνεται στη στατιστική από τα ριμπάουντ. Και τα αμυντικά, αλλά κυρίως τα επιθετικά. Όταν σε ένα τέτοιο ματς, σε ένα παιχνίδι ντέρμπι, έχει τόσες πολλές δεύτερες και κάποιες φορές τρίτες επιθέσεις, τότε είναι πιο εύκολο να έχεις τον έλεγχο του ματς και του σκορ».

- Ο Ματ Λοτζέσκι τι ονειρεύεται για την τέταρτη σεζόν του στον Ολυμπιακό;

«Ό,τι και τις προηγούμενες τρεις. Να έχουμε υγεία και να παλέψουμε και για τους τρεις τίτλους. Αλλά πάνω από όλα να έχουμε υγεία γιατί η σεζόν θα είναι τεράστια και πρέπει και οι 15 να είμαστε υγιείς και έτοιμοι ανά πάσα στιγμή».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :