Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΜΠΕΝΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΑΕΚ...


Ο Μπέντο έδειξε στους παίκτες του το ΑΕΛ - Ολυμπιακός και το Ολυμπιακός - ΑΠΟΕΛ ρίχνοντας το βάρος στα λάθη και την επιθετική... αναποτελεσματικότητα.

Ο Πορτογάλος τεχνικό ήθελε να εστιάσει στη σωρεία λαθών που έγιναν στις φάσεις των δύο γκολ με ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ από κάθε άποψη: αλληλοκάλυψης παικτών, τοποθέτησής τους στον χώρο αλλά και αντίδρασης.

Πέραν αυτού ο σκοπός της προβολής των ΑΕΛ - Ολυμπιακού και Ολυμπιακού - ΑΠΟΕΛ ήταν για να γίνει αναφορά και στο ότι γίνονται τελικές αλλά υπάρχει επιθετική αναποτελεσματικότητα. Οι επιθετικοί τα... χαλάνε στο τέλος στα τελευταία ματς.

Την... σκυτάλη στις αναλύσεις θα πάρει η ΑΕΚ. Λογικά ο Πάουλο Μπέντο την Κυριακή θα προλάβει να δείξει στους παίκτες του εκτός από τα τελευταία χρονικά παιχνίδια της και κάποια αποσπάσματα από τα σχετικά πρόσφατα ματς των δύο ομάδων.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :