Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ... «ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ» ΓΙΑ ΜΠΕΝΤΟ


Με αρκετά... προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση του Σαββάτου (15/10, 20:30) με τον Πανιώνιο, για την έβδομη αγωνιστική της Super League, καθώς νιώθουν ενοχλήσεις οι Καμπιάσο, Ντε Λα Μπέγια και Φορτούνης.

Ο Πάουλο Μπέντο αντιμετωπίζει τρία προβλήματα και εφόσον δεν προκύψουν... ευχάριστα νέα θα πρέπει να σκέφτεται σιγά-σιγά πιο έντονα τις εναλλακτικές λύσεις που έχει στα χέρια του.

Ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε την Τρίτη στο Ρέντη μετά την παρουσία του στην Εθνική Ελλάδας, με την οποία αγωνίστηκε κόντρα στην Κύπρο, όχι όμως και με την Εσθονία λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε. Έχουν υποχωρήσει οι πόνοι, αισθάνεται καλύτερα, αλλά... δεν είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστεί στη Νέα Σμύρνη.

Ωστόσο, έχουν προκύψει δύο επιπλέον προβλήματα και εκτιμάται ότι σήμερα θα φανεί αν είναι τόσο σοβαρά.

Ο Ντε Λα Μπέγια έχει πόνους χαμηλά στο πόδι όπου είχε χτυπήσει πρόσφατα, καθώς τον πάτησε συμπαίκτης του και θα φανεί με τη σημερινή και την αυριανή προπόνηση αν είναι σε θέση να βοηθήσει, ενώ ο Εστεμπάν Καμπιάσο δεν γυμνάστηκε στους ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας την Τρίτης λόγω ενοχλήσεων και ακολούθησε ατομικό.

Ωστόσο, από τις τρεις περιπτώσεις, του Αργεντίνου μέσου είναι αυτή που προκαλεί τη μικρότερη... ανησυχία και εκτιμάται ότι σήμερα θα μπορέσει να βγάλει το κανονικό πρόγραμμα.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :