Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΤΟΥΣ «ΚΟΙΤΑΖΕΙ» ΓΙΑ ΑΝΤΙ-ΓΚΟΥΛΙΝΕΛΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Άμεσες είναι οι εξελίξεις στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Μετά την λύση της συνεργασίας με τον Φλάβιο Γκουλινέλι, οι ερυθρόλευκοι είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή, με το βάρος να έχει πέσει σε... δύο προπονητές, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gavros.gr".

Πρόκειται για τους Ιγκόρ Κολάκοβιτς και Σλόμπονταν Μπόσκαν.

Ο Κολάκοβιτς, είναι ο πρώην προπονητής της εθνικής ανδρών της Σερβίας. Ο 51χρονος Μαυροβούνιος τεχνικός, έχει σημαντικές επιτυχίες στον πάγκο των «πλάβι» και θεωρείται ένας από τους καλύτερους προπονητές. Έχει σημαντικές διακρίσεις ως προπονητής συλλόγων, τόσο στο Μαυροβούνιο όσο και στην Σλοβενία, ενώ με την εθνική της Σερβίας, έχει κατακτήσει την 4η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006, το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2007, και το ασημένιο στο World League του 2009.

Από την άλλη ο Σλόμπονταν Μπόσκαν είναι ήδη γνώστης του Ολυμπιακού, καθώς έχει φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, ως παίκτης τη σεζόν 1999-00. Ο 41χρονος τεχνικός από τη Σερβία, ήταν στο πάγκο της εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό λιγκ του 2014.

Οι ερυθρόλευκοι είναι σε συζητήσεις και με τους δύο τεχνικούς και μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχουν καταλήξει στον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :