Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΜΙΑ ΣΚΕΨΗ... ΓΙΑ ΣΕΝΤΕΡ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ


Δεν τίθεται θέμα... ενίσχυσης του Ολυμπιακού στη θέση «5», ενώ άπαντες στο Λιμάνι στηρίζουν Γιανγκ και Μιλουτίνοφ.

Η ήττα του Ολυμπιακού στην Μαδρίτη και οι... αδυναμίες που επιβεβαιώθηκαν στην φροντ λάιν, προκάλεσαν εκ νέου συζήτηση και έντονη φημολογία για ενίσχυση στην θέση «5».

Για την ώρα πάντως οι πρωταθλητές δεν σκέφτονται να προχωρήσουν σε απόκτηση ψηλού και συνεχίζουν ως έχουν.

Διοίκηση και τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν… κλονίζονται από την εικόνα κόντρα στη Ρεάλ και στηρίζουν τους υπάρχοντες σέντερ της ομάδας. Ο Γιανγκ απολαμβάνει την εκτίμηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου και υπάρχει πίστη πως άμεσα ο Αμερικανός θα βρει τα... πατήματά του, θα ξεπεράσει το σοκ από την πολύμηνη απουσία του (ψυχολογικά και αγωνιστικά) και θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του «βασικού σέντερ» της ομάδας (εικόνα από την οποία απέχει ακόμα βέβαια).

Όλα αυτά ισχύουν για τώρα... Πιθανώς σε δύο μήνες (υπό τον φόβο να μην έχει χαθεί κάτι σημαντικό) να έχουν αλλάξει τα δεδομένα, αν οι Γιανγκ και Μιλουτίνοφ δεν ανεβάσουν κατακόρυφα την απόδοσή τους και παραμένει η... «τρύπα» στην φροντ λάιν. Αυτήν την στιγμή, πάντως, αμφότεροι στηρίζονται και ο Ολυμπιακός δεν παρεκκλίνει του σχεδίου του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως μετά την ήττα από τη Ρεάλ, άρχισαν να... σκάνε «βροχή» στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΚΑΕ οι προτάσεις για ψηλούς από διάφορους μάνατζερ. Φυσικά, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας δεν μπήκαν καν σε διαδικασία να ασχοληθούν, αφού ξεκαθαρίσαν πως η ομάδα συνεχίζει με Γιανγκ, Μπιρτς και Μιλουτίνοφ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :