Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!


Τρία σχολεία της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, το 7ο Γυμνάσιο Νίκαιας, το 13ο Δημοτικό Σχολείο και το 44ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά στην Παλαιά Κοκκινιά, επισκέφθηκαν σήμερα αθλητές από όλα τα τμήματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. Οι συγκεκριμένες επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού. Ο σύλλογός μας μετέχει ενεργά, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα υιοθέτησης ενός πιο δραστήριου τρόπου ζωής των παιδιών και εφήβων και στην προσπάθεια να παρακινήσει τους μαθητές να συμμετάσχουν σε οποιοδήποτε είδος φυσικής δραστηριότητας με απώτερο στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, την καλλιέργεια και ενίσχυση της ευεξίας.

Στο 7ο Γυμνάσιο Νίκαιας παρευρέθηκαν οι αθλητές του τμήματος Κολύμβησης Στέφανος Δημητριάδης, Αντώνης Φωκαϊδης και ο μάνατζερ του τμήματος και Υπεύθυνος Ακαδημιών, Σπύρος Μπιτσάκης.

Στο 44ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά έδωσαν το παρών οι αθλητές από τα τμήματα πόλο Ανδρών και Γυναικών, Στέλιος Αργυρόπουλος, Μανώλης Πρέκας και Ελευθερία Πλευρίτου, Σίλια Λογοθέτη αντίστοιχα.

Στο 13ο Δημοτικό Σχολείο μετέβησαν οι αθλητές από το τμήμα Κωπηλασίας του Ολυμπιακού, Βασίλης Αγγελόπουλος, Τάσος Τσάτης και ο έφορος του τμήματος Τάσος Βουγίδης.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :