Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

«ΠΟΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;»


Ο τεχνικός της Αστάνα, Στάνιμιρ Στόιλοφ, υποβαθμίζει μιλώντας στο gazzetta.gr την αυριανή αναμέτρηση ελέω... πρωταθλήματος, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για την πρωτιά του ομίλου!

Αναλυτικά...

Ο Στάνιμιρ Στόιλοφ φαντάζει στα μάτια των οπαδών της Αστάνα με... Μουρίνιο. Ο Βούλγαρος προπονητής ανέλαβε τον σύλλογο από το Καζακστάν το καλοκαίρι του 2014 φέρνοντας σε διάστημα δύο ετών εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η βελτίωση της Αστάνα αν μη τι άλλο είναι θεαματική. Υπό την καθοδήγηση του Στόιλοφ κατέκτησαν δύο σερί πρωταθλήματα και έχουν βάλει πλώρη και για το τρίτο.

Παράλληλα την περυσινή σεζόν έφτασαν μέχρι τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στην τρέχουσα χρονιά παίρνουν μέρος στα γκρουπ του Europa League.

Επιτυχία που πιστώνεται εν πολλοίς στον 49χρονο τεχνικό, ο οποίος την σεζόν 2006/07 οδήγησε την Λέσφσκι Σόφιας επίσης στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και τον ίδιο σύλλογο έναν χρόνο πριν στα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA.

Ο Στόιλοφ με αφορμή την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, εξέπληξε τονίζοντας πως η αναμέτρηση στο «Γέωργιος Καραϊσκάκης» περνάει σε δεύτερη μοίρα, αφού στην παρούσα φάση το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το πρωτάθλημα στο Καζακστάν.

«Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο φαβορί. Έφερε ένα κακό αποτέλεσμα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο.

Δυστυχώς για εμάς, ο Ολυμπιακός θα θέλει να ρεφάρει αυτή την ήττα. Για την Αστάνα αυτό που προέχει είναι το πρωτάθλημα.

Θέλουμε να κατακτήσουμε το τρίτο συνεχόμενο τίτλο μας. Όταν τελειώσουμε με το πρωτάθλημα τότε θα ασχοληθούμε με τα ματς του Europa League.

Έκτος του ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, ερχόμαστε και δίχως τρεις σημαντικούς ποδοσφαιριστές μας λόγω τραυματισμών. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και είναι το φαβορί όπως προείπα».

Ο Στόιλοφ αναφέρθηκε στα βήματα προόδου που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα του.

«Όταν ανέλαβα την Αστάνα δεν είχαμε σημειώσει ούτε νίκη στην Ευρώπη. Τα τελευταία χρόνια αγωνιστήκαμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον παίρνουμε μέρος και στα γκρουπ του Europa League.

Έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο, αλλά συνεχίζω να λέω πως θα πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Δεν χρειάζονται πολλά και μεγάλα λόγια, ούτε να αγχώνονται οι ποδοσφαιριστές».

Ο πρώην προπονητής της εθνικής Βουλγαρίας εκθείασε τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας τον σπουδαία ομάδα, αλλά και φαβορί για την πρωτιά του ομίλου».

«Δεν έχουμε πολλές παίκτες και έτσι δεν μου δίνεται η δυνατότητα να κάνω rotation. O Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και θα τον χαρακτήριζα ως μεσαία στην Ευρώπη. Διαθέτει σπουδαία ιστορία ως σύλλογος. Για μένα είναι το φαβορί για την πρώτη θέση στον όμιλο. Ως Βούλγαρος παρακολουθώ το ελληνικό ποδόσφαιρο και έχω άποψη.

Γνωρίζω όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού και αντιλαμβάνομαι πλήρως τις δυσκολίες του αγώνα. Δεν θέλω να πιέσω τους παίκτες μου. Το πρωτάθλημα όπως είπα είναι ο στόχος αυτή τη στιγμή».

Ο Στόιλοφ σκοπεύει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την Αστάνα, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να εργαστεί στο μέλλον στην Ελλάδα.

«Θα μείνω έναν χρόνο ακόμα να εξαντλήσω το συμβόλαιο μου με την Αστάνα και στη συνέχεια θα προσπαθήσω να δουλέψω σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα.

Έχω πετύχει αρκετά πράγματα με την Αστάνα και έχω κερδίσει αρκετά χρήματα, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μου.

Θέλω να δουλέψω σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Φυσικά θα με ενδιέφερε να εργαστώ στην Ελλάδα, σε μία από τις τέσσερις τοπ ομάδες της χώρας όπως είναι οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :