Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ : ΝΑ «ΧΤΙΣΟΥΜΕ» ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΙΚΗ


Στο ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα και πως θα πρέπει οι ερυθρόλευκοι να... «χτίσουν» στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα και τη διαφορά στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά τη λήξη του ντέρμπι στο ΣΕΦ.

Ο διεθνής φόργουορντ τόνισε πως οι πρωταθλητές κρατούν την καλή εμφάνιση και πως δεν υποτιμούν, ούτε υπερτιμούν κάποιον αντίπαλο. Θεωρεί πως είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν και πως πρέπει να βοηθούν όλοι οι παίκτες, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Αναλυτικά:

«Πήραμε καλή διαφορά. Κρατάμε τη νίκη και την καλή εμφάνιση. Μπορούμε να παίξουμε πάρα πολύ καλύτερα. Θέλουμε να ‘χτίσουμε’ πάνω σε αυτή τη νίκη. Δεν υποτιμάμε και δεν υπερεκτιμάμε κανέναν. Θέλαμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης, μπροστά στον κόσμο μας. Τον ευχαριστούμε που ήρθε στο γήπεδο. Μόνο η νίκη μετράει αυτή τη στιγμή.

Είναι νωρίς στη σεζόν. Βρίσκουμε ακόμα τα πατήματά μας. Προσπαθούμε να εντάξουμε τους νέους παίκτες στο ρόστερ. Μας κάνουν κι αυτοί να βρούμε τα πατήματά μας. Όπως έχω ξαναπεί, τα προσωπικά δεν παίζουν μεγάλο ρόλο στις ομάδες. Όλοι οι παίκτες πρέπει να βοηθούν. Ο Ολυμπιακός τους χρειάζεται όλους.

Θέλουμε όλοι στην ομάδα να αφιερώσουμε τη νίκη στον Γιώργο Αγγελόπουλο. Παρά τις δυσκολίες που περνάει, ήρθε στο γήπεδο να στηρίξει την ομάδα. Τον ευχαριστούμε και του αφιερώνουμε τη νίκη».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :