Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΔΥΣΚΟΛΟ... ΤΟΥ ΡΙΣΒΑΝΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Χωρίς τον Σπύρο Ρισβάνη που έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Πανιώνιου την Πέμπτη, κάτι που σημαίνει ότι... δύσκολα προλαβαίνει Ολυμπιακό ο νεαρός αμυντικός.

Ένα απρόοπτο πρόβλημα προέκυψε στον Πανιώνιο με τον 22χρονο αμυντικό, ο οποίος επέστρεψε από την Εθνική Ελπίδων με ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Τις δύο πρώτες μέρες ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα και το απόγευμα της Πέμπτης δοκίμασε να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Εκεί όμως αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο με αποτέλεσμα... να αποχωρήσει. Σήμερα θα κάνει υπέρηχο ώστε να φανεί η σοβαρότητα του προβλήματος, αλλά δύσκολα θα προλάβει το ματς της Κυριακής με τους ερυθρόλευκους.

Άλλωστε στον Πανιώνιο δεν θέλουν να πιέσουν τον Ρισβάνη να αγωνιστεί, υπό τον φόβο να υπάρξει υποτροπή και να τον χάσουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :