Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΤΣΣΚΑ... (ΡΗΟΤΟ)


Ο Τεόντοσιτς τα έκανε... όλα στο παρκέ (22π., 11ριμπ., 8ασ.), αλλά είχε 1/15 τρίποντα, έχασε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς στην κανονική διάρκεια και η ΤΣΣΚΑ χρειάστηκε την παράταση και τις 2/2 βολές του Κουρμπάνοφ για να περάσει από την έδρα της Άβτοντορ με 103-104.

Η περιφέρεια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρέθηκε σε άσχημη μέρα (17% έξω από τα 6.75μ.), με τον Τεόντοσιτς μόνο να έχει 1/15 τρίποντα. Ο Νάντο ντε Κολό πήρε... ανάσες εν όψει της δύσκολης συνέχειας και έμεινε εκτός αποστολής και το έργο της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη έγινε δύσκολο στην έδρα της Άβτοντορ.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να... τελειώσει το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια, ο Κουρμπάνοφ όμως «κλείδωσε» τη νίκη στο έξτρα πεντάλεπτο με 2/2 βολές.

Ο Τεόντοσιτς μπορεί να είχε 1/15 τρίποντα, αλλά παρόλα αυτά τα έκανε όλα στο παρκέ και ολοκλήρωσε το ματς με 22 πόντους με 11 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Πλέον, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει μπροστά της το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (3/11, 21:00).



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :