Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΜΠΕΝΤΟ ΓΙΑ ΑΕΚ, ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ... ΦΟΡΤΟΥΝΗ!


Αποθέωσε τους παίκτες του και κυρίως τον Κώστα Φορτούνη ο Πάουλο Μπέντο μετά τη νίκη στο ματς με την ΑΕΚ.

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη νίκη στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, στη συνέντευξη Τύπου, ο οποίος αποθέωσε τους παίκτες του ενώ στάθηκε και στην απόδοση του Κώστα Φορτούνη.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος τεχνικός είπε:

Για την διαχείριση μετά την ήττα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ: «Για μένα δεν πιστεύω πως έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με την Πέμπτη έως τώρα. Την Πέμπτη ήμασταν καλοί και μαχητικοί και πιστεύω πως το σημερινό ματς είναι συνέχειά του. Κάναμε φάσεις αλλά δεν σκοράραμε. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι αποτελεσματικότητας. Δεν αρκεί να παίζεις καλά. Σήμερα ολοκληρώσαμε ότι δεν κάναμε την Πέμπτη. Πιέσαμε και ήμασταν αποτελεσματικοί και πήραμε ότι θέλαμε. Δεν θεωρώ πως είχαμε κρίση. Πρέπει να έχουμε ισορροπία στις καλές και τις κακές στιγμές μας. Σήμερα πετύχαμε μία σημαντική νίκη σε έναν άμεσο αντίπαλό μας αλλά είναι μόνο 3 βαθμοί. Έχουμε δρόμο ακόμα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Το εάν μετανιώνει για τις επιλογές του με ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ: «Όχι δεν μετανιώνω τις αποφάσεις που παίρνω διότι βασίζονται σε πράγματα που έχουν λογική. Βασίζονται σε πράγματα που έχουν να κάνουν τον αντίπαλο. Δεν αναλύουμε μόνο το σκορ κάθε φορά αλλά και το πως ήρθε. Δεν μετανιώνω για τις αποφάσεις μας. Θεωρώ ότι ήταν σωστές. Με ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ χάσαμε άδικα. Με την ΑΕΛ δεν αξίζαμε να χάσουμε και με τον ΑΠΟΕΛ έπρεπε να κερδίσουμε».

Την επιρροή του αγώνα από τον Μιλιβόγεβιτς: «Δεν πιστεύω πως το παιχνίδι του Λούκα είναι ιδιαίτερα αλλαγμένο σε σχέση με πριν. Αυτό που άλλαξε ήταν ο παίκτης δίπλα του και τα χαρακτηριστικά. Έχει αλλάξει ο Μάριν που δεν ξεκίνησε για παράδειγμα. Δεν πιστεύω πως η θέση και το παιχνίδι του Λούκα είχαν κάτι πολύ αλλαγμένο σήμερα».

Την πορεία του Ολυμπιακού: «Πιστεύω πως όλες οι μεγάλες ομάδες όπως είμαστε εμείς, όπως είναι ο Ολυμπιακός, θέλουν συνέχεια στα αποτελέσματα και μία τέτοια... ροή στη χρονιά. Εμείς είχαμε σερί νίκες και μετά 2 ήττες και ενώ είχαμε στη συνέχεια ντέρμπι. Δεν αλλάξαμε κάτι στη δουλειά μας. Μελετώντας τη στρατηγική και με σεβασμό στον αντίπαλο. Έχει μεγάλη σημασία να κερδίσουμε το ντέρμπι αλλά δεν αλλάξαμε κάτι στη δουλειά μας. Δεν θα ασχολούμαστε μόνο με τα ντέρμπι όμως. Δεν θεωρώ ότι μόνο κερδίζοντας τα ντέρμπι θα πετύχουμε ότι θέλουμε».

Τον κόσμο και το πόσο βοήθησε: «Πραγματικά όταν τα πράγματα πάνε καλά όλα έχουν βοηθήσει. Ήταν ένα ντέρμπι που ξέραμε πως θα είχαμε γεμάτο γήπεδο και αυτό πάντα βοηθάει μαζί με την ατμόσφαιρα. Ένας πολύ θετικός παράγοντας ήταν η αντίδραση των παικτών με συγκέντρωση και με μαχητικότητα και με πολύ σωστή σκέψη για να πάρουν το ματς. Όχι τόσο η τακτική αλλά η δύναμη και η θέληση των παικτών να πάρουν το ματς. Εμείς ευχαριστήσαμε τον κόσμο μας, αυτός μας έδωσε δύναμη και όλοι μαζί προχωράμε».

Τον Φορτούνη: «Πιστεύω ότι δεν έχω κρύψει ποτέ τον θαυμασμό και την πίστη μου στον Φορτούνη. Πιστεύουμε πως θα είναι ξανά ο καλύτερος. Το ποδόσφαιρο πρέπει πρώτα να το καταλαβαίνεις και μετά να το κάνεις πράξη στο γήπεδο. Ο Φορτούνης έχει πάει πολύ καλά. Τον πιστεύουμε και μπορεί να ξαναγίνει ο καλύτερος».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :