Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΘΡΥΛΙΚΗ... ΑΤΑΚΑ ΑΠΟ ΚΑΡΕΜΠΕ!


Συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ παραχώρησε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο σύμβουλος στρατηγικής της ομάδας του Ολυμπιακού, ανέφερε πως ο Θρύλος μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας ουσιαστικά πως λόγω έδρας, οι ερυθρόλευκοι είναι το φαβορί.

Δεν μίλησε, όμως, μόνο για αυτά ο Γάλλος, αλλά και για τους πρόσφυγες και γενικότερα την Ελλάδα.

Αρχικά, πάντως, αναφέρθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. «Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Παίζουμε όμως στην έδρα μας και οφείλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Να διατηρήσουμε τον έλεγχο και να διατηρηθούμε στην κορυφή. Η ομάδα μας έχει τις δικές της ικανότητες, ο ΠΑΟΚ τις δικές του, αλλά η αλήθεια βρίσκεται πάντα... μέσα στον αγωνιστικό χώρο και εμείς είμαστε αισιόδοξοι πως... μπορούμε εκεί να κάνουμε τη διαφορά», ήταν τα λόγια του και συνέχισε για το Europa League.

«Προσπαθούμε να δώσουμε το 100% για την πρόκριση στους 32 του Europa League, γνωρίζοντας τις διαφορετικές παραμέτρους και τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Χρειαζόμασταν, όμως αυτή την ευκαιρία για να επιστρέψουμε δυναμικά και να βρεθούμε στην κορυφή του ομίλου μας. Ελπίζω να επαναλάβουμε αντίστοιχες εμφανίσεις, όπως αυτή κόντρα στην Αστάνα, στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές του Europa League».

Από εκεί και πέρα, σχολίασε την εμφάνιση της ομάδας στη νίκη με 4-1 επί της Αστάνα. «H αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να είναι τόσο εύκολο για εμάς το ματς με την Αστάνα. Η μπάλα μπήκε στο τέρμα κόντρα στην ομάδα του Καζακστάν, κάτι που δεν συνέβη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα. Την περασμένη Πέμπτη καταφέραμε να σκοράρουμε, να νικήσουμε με 4-1, να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να βρεθούμε στην κορυφή του γκρουπ», τόνισε ο Καρεμπέ και συνέχισε σχετικά με το πόσο αισιόδοξος είναι για την κορυφή του ομίλου.

«Παρ’ όλα αυτά, ο όμιλος είναι ανταγωνιστικός και θα πρέπει να δείξουμε προσοχή. Η πρόκληση είναι πάντα μπροστά μας. Εξάλλου, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα: Με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στην έδρα μας. Είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να σεβαστούμε τους στόχους μας και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις».

Εν συνεχεία, ήταν φυσικό κι επόμενο η κουβέντα να πάει στην Ελλάδα, αλλά και στο θέμα των προσφύγων. «Ήταν σκληρό να αποδεχτείς ότι η ελληνική οικονομία κατέρρευσε. Οι ροές προσφύγων και τα περιβαλλοντικά προβλήματα δεν μπορεί να σε αφήνουν ασυγκίνητο, αλλά η κυβέρνηση μέχρι στιγμής καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων. Δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς... όταν ένα κράτος βρίσκεται εν καιρώ κρίσης. Η οικονομική ύφεση “άγγιξε” και το ποδόσφαιρό μας. Οι διοικητικοί ηγέτες είχαν επενδύσει σε παίκτες, όπως και η ηγεσία του Ολυμπιακού –υπήρξε γενναιόδωρη- διατηρώντας σε ευρωπαϊκά πρότυπα το επίπεδο της ομάδας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που βρισκόμαστε σε αυτή την ομάδα, με αυτές τις εγκαταστάσεις. Γνωρίζω πως και άλλοι ελληνικοί σύλλογοι καταβάλουν προσπάθειες να παραμείνουν σε υψηλό επίπεδο. Αυτό είναι καλό για το ποδόσφαιρό μας. Δημιουργούμε μία αθλητική οικονομία και τα έσοδα από αυτήν μπορούν να συμβάλλουν και στην οικονομία της χώρας».

Καταλήγοντας, έκανε μια δήλωση την οποία θα τη θυμούνται οι οπαδοί του Θρύλου για πάρα πολλά χρόνια, καθώς σε ερώτηση για το αν θα τον βλέπουν μόνιμο κάτοικο Ελλάδας, απάντησε. «Φυσικά! Είμαι Πειραιώτης! Και ελπίζω να βρίσκομαι για μεγάλο διάστημα, όσο μπορώ, εδώ στην Ελλάδα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :