Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΚΑΙ... ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ!


Η η νέα Ευρωλίγκα είναι... προ των πυλών και οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται να ριχτούν στη μάχη για μια θέση στα πλέι οφ.

Φέτος, ως γνωστόν, υπάρχει νέο σύστημα μιας φάσης πριν τα πλέι οφ, με 16 ομάδες να απαρτίζουν τον έναν και μοναδικό όμιλο και μετά από 30 παιχνίδια εντός κι εκτός έδρας, να αναδεικνύονται οι οκτώ καλύτερες, που θα περάσουν στην επόμενη φάση.

Η ιστοσελίδα ballineurope.com έχει κάνει το δικό της αφιέρωμα στους πρωταθλητές Ευρώπης του 2012 και 2013 και Ελλάδας το 2012, 2015 και 2016 και με το νέο format της διοργάνωσης πλέον, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι ερυθρόλευκοι έμειναν άδικα πέρυσι εκτός πλέι οφ και πως φέτος θα περάσουν σε αυτά ως... έβδομοι.

«Πρόβλεψη: Έβδομος. Αυτή η ομάδα είχε το ταλέντο να περάσει πέρυσι στα πλέι οφ. Δεν τα κατάφερε, αλλά αυτό έγινε περισσότερο λόγω του τάιμινγκ των τραυματισμών και των 14 αγώνων του Top-16, ενώ φέτος υπάρχουν 30. Ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που πρέπει να επιστρέψει», γράφει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, το οποίο στέκεται και στο «βαρύ» πυροβολικό της ομάδας.

«Ως εκ τούτου, το βάρος θα πέσει στα γνωστά πρόσωπα. Βασίλης Σπανούλης, Ματ Λοτζέσκι και Γιώργος Πρίντεζης εκπροσωπούν διαφορετικά μέρη του "οπλοστασίου" του Ολυμπιακού».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :