Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΙΔΑΝΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΣΟΤΡΑ!


Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η παρουσία των ιστιοπλόων του Ολυμπιακού στο «Τrittico del Granda» που διεξήχθη στην Ιταλία αφού συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου μετά από μια σειρά απαιτητικών αγώνων. Συνολική συγκομιδή 6 μεταλλίων (3 χρυσά, 2 ασημένια, 1 χάλκινο) μετά από 16 ιστιοδρομίες!

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η παρουσία του Αιμίλιου Παπαθανασίου και του Αντώνη Τσότρα στο «Τrittico del Granda» που διεξήχθη στην Ιταλία. Οι δυο ιστιοπλόοι του Ολυμπιακού κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο μετά από μια απαιτητική σειρά αγώνων που διήρκησε ένα μήνα στο διάστημα του οποίου διεξήχθησαν 16 ιστιοδρομίες. Μετά το διάστημα απουσίας 1 έτους, ο Αιμίλιος Παπαθανασίου επανήλθε δυναμικά στην ενεργό δράση, όπως μαρτυρά και εντυπωσιακή του παρουσία στους συγκεκριμένους αγώνες. Στον τελευταίο αγώνα της σειράς, το Balardi cup, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (30/11), ο Αιμίλιος Παπαθανασίου και ο Αντώνης Τσότρας κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο δίνοντας μεγάλη «μάχη» μέχρι την τελευταία ιστιοδρομία , με το Νούμερο 1 της Παγκόσμιας Κατάταξης Diego Negri/Sergio Lambertenghi!

Έτσι ολοκλήρωσαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους μετά από ένα μήνα αγώνων και συνολική συγκομιδή, 6 μεταλλίων (3 χρυσά,2 ασημένια,1 χάλκινο). Οι υποχρεώσεις των ιστιοπλόων του Ολυμπιακού συνεχίζονται με την παρουσία τους στο μεγάλο προπονητικό καμπ με τη συμμετοχή 5 κορυφαίων ομάδων ,με αποκορύφωμα αυτή του 3 φορές χρυσού και μία φορά ασημένιου ολυμπιονίκη Γιόχαν Σούμαν, ενός από τους 5 κορυφαίους αθλητές όλων των εποχών!

Αιμίλιος Παπαθανασίου: «Αφιερωμένο στον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού και στη διοίκηση»

Μετά την σημαντική επιτυχία, ο Αιμίλιος Παπαθανασίου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Μετά την σημαντική επιτυχία, ο Αιμίλιος Παπαθανασίου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα μετά από 1 χρόνο και 2 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης να επανέλθω στις διεθνείς διοργανώσεις και να κερδίσω 6 μετάλλια (3 χρυσά, 2 ασημένια, 1 χάλινο) . Αυτό το αφιερώνω στον κόσμο του Ολυμπιακού και στη διοίκηση του συλλόγου μας που επιτελέσει πολύ σημαντικό έργο. Έχοντας καταστήσει όλα τα τμήματα υγιή οικονομικά ενώ παράλληλα πρωταγωνιστούν παντού. Έχω μάθει να αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό χωρίς να αμείβομαι και πάντα τις μεγάλες επιτυχίες τις αφιερώνω στον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού. Τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα Ελλάδας και αν όλα πάνα καλά θα διεκδικήσουμε το 20ο συνεχόμενο στις 14 Νοεμβρίου, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :