Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ... ΧΟΛΕΜΠΑΣ!


Ο Χοσέ Χολέμπας ενημέρωσε μετά την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Εσθονία τον Σκίμπε και τους συμπαίκτες του, ότι... αποχωρεί από την Εθνική ομάδα!

Είδηση... βόμβα στη Εθνική Ελλάδας, με τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού να ανακοινώνει την απόσυρσή του από αυτή. Αυτό έγινε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Εσθονία και αφού ο Σκίμπε είχε ολοκληρώσει την ομιλία του στα αποδυτήρια.

Ο 32χρονος αμυντικός, πήρε τον λόγο και... ανακοίνωσε την απόφασή του. Άπαντες έμειναν με το στόμα ανοιχτό, με κάποιους ποδοσφαιριστές να τον πλησιάζουν και να προσπαθούν να του... αλλάξουν γνώμη. Ωστόσο, ο Χολέμπας ήταν αμετάπειστος...

Το γιατί έφτασε να πάρει αυτή την απόφαση δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα, ωστόσο ο ίδιος αναμένεται να το πει άμεσα με ανάρτησή του στα social media. Πιθανότατα ωστόσο, το γεγονός πως ο Σκίμπε έδειξε στα έως τώρα παιχνίδια να μην τον υπολογίζει για βασικό, ήταν αυτό που έφερε αυτή την εξέλιξη, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Χολέμπας, φέρεται να το είχε αποφασίσει μετά το παιχνίδι κόντρα στην Κύπρο. Μάλιστα, τότε το είχε πει και σε δύο, τρεις συμπαίκτες του, αλλά όχι σε όλη την ομάδα. Κάτι που τελικά έκανε αμέσως μετά τη νίκη επί της Εσθονίας...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :