Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΕΧΑΣΕ ΤΟ... ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Η ΑΣΤΑΝΑ


Τέσσερις μέρες πριν έρθει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", η Αστάνα έχασε εύκολα 2-0 στο εκτός έδρας ντέρμπι του πρωταθλήματος Καζακστάν από τη 2η της βαθμολογίας Καϊράτ που μείωσε τη διαφορά στο -3, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

Στο κυριακάτικο ντέρμπι στην έδρα της Καϊράτ, η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League έχασε εύκολα, με αποτέλεσμα η δεύτερη της βαθμολογίας Καϊράτ να μειώσει τώρα τη διαφορά της από την κορυφή στο -3 και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, αν και η Αστάνα έχει και ένα ματς λιγότερο.

Η Καϊράτ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη με τα δύο γκολ που πέτυχε σε διάστημα 7 λεπτών, ενώ η καλύτερη στιγμή της Αστάνα ήταν το χαμένο πέναλτι του 60ου λεπτού από τον Ντεσπότοβιτς.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Σέζαρ στο 28' που εκμεταλλεύθηκε τις κόντρες, ενώ το 2-0 πέτυχε στο 35' ο Κουάτ με έξοχο σουτ.

Καϊράτ: Ποκατίλοφ, Λούνιν, Τίμοστσουκ, Γκοχού, Μάρκοβιτς (67’ Ρουντοσελκί), Αρσάβιν (90’ Βορογκόφσκι), Σέζαρ, Ισλαμκχάν, Κουάτ (74’ Μπακάεφ), Σουγιουμπάγεφ, Μπαρμπόσα.

Αστάνα: Έριτς, Μπεισεμπέκοφ (74’ Τουμασί), Μάλι, Άνιτσιτς, Σομκό, Λογκβινένκο, Ταγκιμπέργκεν, Κάνιας, Καμπανανγκά, Μουζίκοφ (79’ Νουσερμπάγεφ), Νουργκαλίεφ (46’ Ντεσπότοβιτς).


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :