Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

«ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...»


Την ικανοποίηση του για την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην συνέντευξη τύπου, δηλώνοντας πως η ομάδα έχασε την συγκέντρωση της σε δύο στημένες φάσεις και δέχθηκε δύο τέρματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος προπονητής του Πανιωνίου:

Για την αναμέτρηση:

«Νομίζω ότι ήταν ένα πραγματικό παιχνίδι που και οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη, ήταν ένα ματς που τα είχε όλα. Ξέραμε τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού και η αλήθεια είναι ότι δεν είχε κλασικές ευκαιρίες. Έχουμε δεχτεί δύο γκολ από στημένα που είχαμε χάσει την συγκέντρωση. Μετά το 1-0 προσπαθήσαμε και στο ημίχρονο είπαμε να βγούμε μπροστά γιατί το σκορ ήταν ανοικτό αλλά στη συνέχεια ήρθε το δεύτερο γκολ κι έγιναν πιο δύσκολα τα πράγματα. Με την αποβολή του παίκτη του Ολυμπιακού προσπαθήσαμε ρισκάραμε αλλά κι εμείς δεχτήκαμε κόκκινη κάρτα.Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια είμαι ευχαριστημένος. Έγιναν λάθη αλλά παίζαμε με μια ομάδα που είναι η πρωταθλήτρια».

Για τις απουσίες: 

«Για μας κάποιοι παίκτες είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και δεν έχουμε την πολυτέλεια να τους αντικαταστήσουμε, αλλά και αυτοί που αγωνίστηκαν έδειξαν ότι είναι καλοί».

Για τον Μασούντ και όταν είναι εκτός παιχνιδιού: 

«Να μην τον μαρκάρει ο αντίπαλος (γέλια). Ο Μασούντ είναι ποιοτικός παίκτης που δίνει το κάτι παραπάνω, αλλά η ομάδα δεν είναι μόνο ο Μασούντ».

Για τις καθυστερημένες αλλαγές: 

«Θέλαμε να ρισκάρουμε και ρισκάραμε αλλάξαμε και σύστημα. Τώρα αν έγινε 5 η 10 λεπτά αργότερα είναι σχετικό. Αν είχαν πετύχει θα λέγαμε ότι ήταν πετυχημένες, τώρα που δεν πέτυχαν δεν είναι. Μην ξεχνάτε ότι παίζαμε και με τον Ολυμπιακό. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και τα γκολ του Ολυμπιακού είναι από στημένες φάσεις».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :