Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!


Σημαντική νίκη με 0-1 πέτυχαν επί του Ατρομήτου οι Νέοι του Ολυμπιακού.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο δεν υπήρξαν πολλές φάσεις, με τον Ολυμπιακό να βρίσκει τελικά τον τρόπο να φτάσει στο γκολ και αυτό έγινε στο 72' μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Τσιμίκα και πλασέ του Ανδρούτσου.

Ο Ολυμπιακός άρχισε δυνατά την αναμέτρηση και είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 16ο λεπτό με τον Ανδρούτσο να πλασάρει από κοντά και να στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 20' ήταν η σειρά του Βρουσάι να... απειλήσει και το σουτ του έστειλε την μπάλα ακόμα πιο κοντά στον στόχο. Δοκάρι είχε ο Ολυμπιακός σε εκείνη τη φάση, με το Α' ημίχρονο να λήγει ισόπαλο 0-0.

Από εκεί και πέρα, οι ερυθρόλευκοι πίεσαν και στο δεύτερο μέρος, έστω και αν ο ρυθμός έπεσε, με το γκολ να μπαίνει τελικά στο 72' από τον Ανδρούτσο, ο οποίος αξιοποίησε με πλασέ την καταπληκτική ενέργεια του Τσιμίκα, που από τα αριστερά σέντραρε, για να δώσει την ευκαιρία στον Ανδρούτσο να χριστεί σκόρερ.

Με αυτή τη νίκη πλέον ο Ολυμπιακός έφτασε τους 19 πόντους και είναι στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ατρόμητος: Κίναλης, Γιαταγανάκης, Τσίμοβιτς (68’ Κρούσιερ), Στρούγγης, Παπαδογιωργάκης, Παναγιωτόπουλος, Ρότσα, Νάτσος, Στατλάντερ (78’ Ρομάριο), Λαζαρίδης (74’ Νταβιώτης), Τσατσόπουλος

Ολυμπιακός: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Τσιμίκας, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου, Μανθάτης (87' Βάρκας), Μεγαρίτης, Ανδρούτσος (90'+ Κιρτζιαλίδης), Κηπουρός (55' Τασιούλης), Βρουσάι

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :