Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΕΛΙΟΥΝΟΥΣΙ : ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!


Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα του αγώνα με την ΑΕΚ έμεινε ο Ταρίκ Ελιουνούσι, ο οποίος πανηγύριζε σαν... τρελός τα γκολ του Ολυμπιακού.

Ο Νορβηγός ακραίος ανέφερε στις δηλώσεις του μετά το ματς πως αν ο Θρύλος συνεχίσει να παίζει έτσι, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναδειχτεί πρωταθλητής Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Πραγματικά ήταν ένα σκληρό παιχνίδι για μας, βρισκόμασταν σε μια κακή στιγμή και έπρεπε να τα δώσουμε όλα για να γυρίσουμε την κατάσταση υπέρ μας. Σήμερα έπρεπε να γυρίσουμε στα βασικά, να τρέξουμε πολύ, να πιέσουμε, ήμασταν μαχητικοί, κερδίσαμε όλες τις μπάλες, πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο, είχαμε τον έλεγχο και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε χαρούμενοι, υπερήφανοι γι' αυτό και ικανοποιημένοι».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει επανεκκίνηση με αυτή τη νίκη:

«Οπωσδήποτε μπορεί να θεωρηθεί επανεκκίνηση. Όπως είπαμε γυρίσαμε στα βασικά, όλοι δουλέψαμε πολύ για την επανεκκίνηση αυτή, αυτό το ντέρμπι ήταν για μας σημαντικό παιχνίδι με έναν αντίπαλο όπως η ΑΕΚ».

Για το πρώτο του ντέρμπι στ «Γ. Καραϊσκάκης»:

«Ήταν φανταστικό, κάτι υπέροχο. Όταν μπαίνεις σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, σου δίνει κίνητρο, έξτρα δύναμη να παλέψεις, να βοηθήσεις την ομάδα. Ήταν υπέροχο αυτό που έζησα, καταπληκτικό».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα:

«Οπωσδήποτε το πιστεύω. Ήμασταν σε μια κακή φάση και έπρεπε να βγούμε. Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε τη δύναμη, αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να παίζουμε όπως σήμερα είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε πρωταθλητές».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :