Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΟΥΙΠΕΣΤ Ο ΘΡΥΛΟΣ!


Κοινή προετοιμασία με την Ούιπεστ θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Η αποστολή της Ουγγρικής ομάδας θα φτάσει τη Δευτέρα το μεσημέρι στη χώρα μας για κοινές προπονήσεις και φιλικά με τις «ερυθρόλευκες» στο «Π. Καπαγέρωφ». Η φιναλίστ του περσινού τελικού του Final Four του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Σαμπαντέλ, θα παραμείνει για προπονήσεις στην Ελλάδα, μέχρι την Πέμπτη (20/10).

Παυλίδης: «Να δούμε που βρισκόμαστε»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης αναφερόμενος στην κοινή προετοιμασία με την Ούιπεστ, δήλωσε στο osfp.gr: «Θα κάνουμε μια καλή προετοιμασία για να δούμε που βρισκόμαστε και να αποκτήσουμε αγωνιστικό ρυθμό αφού μέχρι στιγμής δεν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε κάποια παιχνίδια. Επίσης θα μπορέσει και η Γιάσμιν (σ.σ. Σμιτ) που ήρθε τώρα να αγωνιστεί με την υπόλοιπη ομάδα για να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού μας».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :